«Στην ΑΕΚ δεν υπάρχει θέση για ανθρώπους που δεν τηρούν συμφωνίες»

Print Friendly, PDF & Email

Παρά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεκαθάρισε πως στην ΑΕΚ δεν έχουν θέση παίκτες «που δεν τηρούν συμφωνίες» και όπως υποστηρίζει στο ρεπορτάζ της η «Ώρα» η Ένωση θα ενισχυθεί με «παικταράδες».

«Άνθρωποι που δεν σέβονται τις δεσμεύσεις τους δεν έχουν θέση στην ομάδα που φτιάχνουμε εμείς τα τελευταία χρόνια. Στην ΑΕΚ που έχουμε βάλει μπροστά δεν υπάρχει θέση για ανθρώπους που δεν τηρούν συμφωνίες. Στόχος μας είναι να έχουμε και να φέρνουμε όποτε χρειαστεί, καλύτερους σε όλα τα επίπεδα.

Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη για να νιώθει ο οποιοσδήποτε πώς μπορεί να υπαναχωρεί από συμφωνίες που έχει συνάψει μαζί της, οπότε το θελήσει κι ανάλογα με το αν γίνεται αυτό που θέλει ή όχι. Για μένα αυτά είναι αδιαπραγμάτευτα», φέρεται να ανέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης τονίζοντας για το μέλλον της ομάδας:

«Δεν εξαρτάται από κανέναν παίκτη μεμονωμένα η ΑΕΚ και μπορεί να παίρνει και να έχει τους καλύτερους. Παικταράδες θα έρθουν και τώρα στην ΑΕΚ, να είναι σίγουροι όλοι οι οπαδοί της γι’ αυτό».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή