Συγκροτούνται τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ, παραιτήθηκαν επτά εκλεγέντες δικαστές

Print Friendly, PDF & Email

Την Πέμπτη (6/9) συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για να συγκροτήσει τα πειθαρχικά όργανα της Ομοσπονδίας με βάση τους δικαστές που εκλέχθηκαν από την τελευταία Γενική Συνέλευση, ωστόσο μέχρι στιγμής επτά δικαστές από αυτούς που εξέλεξε το σώμα της ΓΣ έχουν παραιτηθεί.

Πρόκειται για πέντε δικαστές που εκλέχθηκαν ως αναπληρωματικά μέλη στις πειθαρχικές επιτροπές και δύο που εκλέχθηκαν ως τακτικά μέλη στην Επιτροπή Εφέσεων. Τα δύο αυτά μέλη είναι οι Στυλιανός Κακαβιάς και Σπυρίδων Γεωργουλέας.

Γύρω από το όνομα του Κακαβιά δημιουργήθηκε θόρυβος επειδή είναι ο δικαστής που δικάζει στο Τριμελές Εφετείο τη δίκη της «Κάρτας Υγείας» με κατηγορούμενους τέσσερις προέδρους της ΕΠΟ και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίου της Ομοσπονδίας  από το 2005 ως το 2011.

Οι πρωτοδίκες που παραιτήθηκαν αλλά εξελέγησαν ως αναπληρωματικά μέλη είναι οι Αλκιβιάδης Φερεσίδης, Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Σπυρίδων Καποδίστριας, Μαρία Σκολαρίκη, Σωτήρης Τσουβαλάς. Ολοι τους θα αντικατασταθούν από άλλους τακτικούς δικαστές που εκλέχθηκαν στη ΓΣ της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή