Τάντιτς: “Μας κατέστρεψε ο διαιτητής, πώς να παίξεις μπάλα με εννέα παίκτες;”

Print Friendly, PDF & Email

Ο αρχηγός του Άγιαξ, Ντούσαν Τάντιτς, ήταν έξαλλος με τον διαιτητή Τζανλούκα Ρόκι μετά το 4-4 με την Τσέλσι, υποστηρίζοντας ότι ο Ιταλός κατέστρεψε την ομάδα του.

Oι Ολλανδοί διαμαρτύρονται για την φάση του 68′ όπου ο Μπλιντ έκανε σκληρό τάκλιν στον ‘Ειμπραχαμ, αλλά ο Ρόκι όμως άφησε πλεονέκτημα. Στην εξέλιξη της φάσης ο Χάντσον-Οντόι σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Φέλτμαν και καταλογίστηκε πέναλτι.

 

Ο Ιταλός ρέφερι εκτός από την εσχάτη των ποινών, έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Μπλιντ για το μαρκάρισμα που είχε προηγηθεί, αλλά και δεύτερη κίτρινη στον Φέλτμαν για το χέρι εντός της περιοχής!

Στον Άγιαξ έχουν πολλά παράπονα από τον Ιταλό ρέφερι. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση που έκανε ο αρχηγός της ομάδας, Ντούσαν Τάντιτς:

“Είναι αδιανόητο να καταστρέφει κάποιος τον αγώνα μας με αυτόν τον τρόπο. Είχαμε τα πάντα υπό έλεγχο. Δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω ότι έδωσε δύο κόκκινες στην ίδια φάση. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. Πώς να παίξεις μπάλα με εννέα παίκτες; Ήμασταν καλύτεροι και έπρεπε εμείς να νικήσουμε”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή