“Καουμποϊλίκια του σερίφη”: “Αποκλείονται” υποψήφιοι πριν θέσουν υποψηφιότητα!

Print Friendly, PDF & Email

Πρωτοφανή πράγματα συμβαίνουν λίγες ημέρες πριν τις εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στην ΕΠΣ Καρδίτσας, που έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου. Με ευθύνη της απερχόμενης διοίκησης, η διαδικασία τείνει να μετατραπεί σε παρωδία.

Συγκεκριμένα με μια κίνηση που μπορεί να ερμηνευθεί ποικιλοτρόπως, αλλά σίγουρα είναι ασυνήθιστη, βεβιασμένη και επιχειρεί να προκαταλάβει εξελίξεις, ανακοινώθηκε ο αποκλεισμός από τις επικείμενες εκλογές τριών υποψηφίων, μεταξύ των οποίων και του “υποψήφιου πρόεδρου”, Χρήστου Σκάρλου, χωρίς ουδείς εξ’ αυτών να έχει υποβάλει υποψηφιότητα!

Με άλλα λόγια, ο υπογράφων την ανακοίνωση απερχόμενος πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μ. Παλάσκας, πριν κατατεθούν οι υποψηφιότητες και πριν αξιολογηθούν τα έγγραφα που κατέθεσαν οι υποψήφιοι από το αρμόδιο όργανο, γνωμοδότησε επικαλούμενος ακόμη και δημοσιεύματα ιστοσελίδων (σ.σ.!!!) ότι οι φερόμενες υποψηφιότητες του Χρ. Σκάρλου, του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Β. Καραγιάννη και του πρώην παράγοντα της Αναγέννησης Καραδίτσας, Κ. Ζάρρα, δεν θα γίνουν δεκτές γιατί υπάρχουν κωλύματα.

“Τα καουμποϊλίκια τελείωσαν στην Καρδίτσα”

Με αφορμή την ανακοίνωση του Παλάσκα (δείτε ΕΔΩ – τελευταία επίσκεψη 26/1/2019) η “Συμμαχία για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο της Καρδίτσας” εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

“Σχετικά με την υποψηφιότητα του υποψήφιου προέδρου μας, κ. Χρήστου Σκάρλου, ο… «σερίφης της Καρδίτσας» θα βρεθεί προ εκπλήξεων.

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και θα πρέπει να καταλάβει ότι αυτά τα καουμποϊλίκια τελείωσαν στην Καρδίτσα.

Ο κ. Χρήστος Σκάρλος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας! Ας το πάρει απόφαση!

ΥΓ: Από εδώ και πέρα θα έχει πολύ χρόνο να ασχολείται με τον Λαλάκη και να παίζουν το παιχνίδι… ποιος θα ξυπνήσει πρώτος…”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή