Τζήλος: «Μόλις σταθώ στα πόδια μου θα μιλήσω για όλους και για όλα»

Print Friendly, PDF & Email

Ο διεθνής διαιτητής, Θανάσης Τζήλος, παραχώρησε δήλωση στο OPEN ΤV σχετικά με την μαφιόζικη επίθεση που δέχθηκε έξω από το σπίτι του.

Ο Λαρισαίος ρέφερι τόνισε πως «μόλις γίνω καλά, θα μιλήσω για όλους και για όλα». Προς το παρόν δεν ήθελε να σχολιάσει κάτι περαιτέρω διότι δεν θα ήθελε να περάσει προς τα έξω η εικόνα ενός στραπατσαρισμένου ανθρώπου, δίνοντας την εντύπωση σε αυτούς που του επιτέθηκαν ότι κέρδισαν.

Ο Τζήλος σήμερα το πρωί (21/12) πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας συνοδευόμενος από τον πατέρα του και τη σύζυγό του για να κάνει επανεξέταση. Προς το παρόν υπάρχει ανησυχία για τα χτυπήματα που δέχθηκε στο γόνατο και περιμένει την αξονική για να μάθει πόσο σοβαρή είναι ζημιά, καθώς όπως φαίνεται οι δράστες επιχείρησαν στοχευμένα να του κόψουν την καριέρα.

Πάντως, ο ίδιος μιλώντας στο περιβάλλον του, αλλά και σε στελέχη της ΕΠΣ Λάρισας φαίνεται διατεθειμένος να συνεχίσει τη διαιτησία κάνοντας μάλιστα προσπάθεια να προλάβει τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών στο σεμινάριο που θα γίνει 30/1-1/2.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή