Τζώρτζογλου: «Εγώ θα τους έστηνα ανδριάντα, όχι να είναι και κατηγορούμενοι»

Print Friendly, PDF & Email

Συνεχίστηκε η δίκη για την υπόθεση της κάρτας υγείας, για την οποία 22 πρώην μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ κατηγορούνται για απιστία που ζημίωσε την Ομοσπονδία κατά 13 εκατ. ευρώ.

Ετσι, την Τετάρτη (14/02) κατέθεσαν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων οι μάρτυρες υπεράσπισης, μεταξύ των οποίων ήταν ο Νίκος Τζώρτζογλου.

««Στο Ηράκλειο κάναμε 1300 με 1500 μετρήσεις ως το 2007. Δεν έγιναν σε όλους. Το πρόγραμμα σταμάτησε γιατί υπήρχε πρόβλημα με το νομικό πλαίσιο. Αντιδρούσαν οι ιατρικοί σύλλογοι. Ολοι το θέλαμε το πρόγραμμα. Περνούσε ομόφωνα από τις Γενικές Συνελεύσεις της ΕΠΟ. Δεν θεωρώ ότι ζημιώθηκε η ομοσπονδία. Δεν φταίει η ΕΠΟ που δεν λειτούργησε. Η ΕΠΟ προσπάθησε. Μάθαινα ότι ο αρμόδιος υπουργός υποσχόταν ότι θα βρεθεί λύση. Το ότι η σύμβαση συνέχιζε να υπάρχει, ήταν ίσως επειδή πίεζαν οι Ενώσεις να βρεθεί λύση για να λειτουργήσει το πρόγραμμα. Οι Ενώσεις έλεγαν στην ΕΠΟ να προχωρήσει το έργο. Εγώ σε αυτούς τους ανθρώπους θα έστηνα ανδριάντα και όχι να είναι σήμερα εδώ κατηγορούμενοι», κατέθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Επιπλέον, για την υπόθεση κατέθεσαν οι πρώην πρόεδροι της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, Γιώργος Παπαμακάριος και Φώτης Μαγουλάς, το πρώην μέλος της ΕΠΣ Βοιωτίας, κ. Μωραΐτης, αλλά και ο δικηγόρος Κίμων Ευαγγελάτος.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή