Τηλεφωνικές απειλές “αγνώστων” μετά την καταγγελία για το σεμινάριο διαιτησίας

Print Friendly, PDF & Email

Τηλεφωνικές απειλές από “άγνωστους” έπειτα από την καταγγελία τριών σωματείων (Αναγέννηση Κ., Ηρακλής Κ. και Κρόνος) στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ καταγγέλλει με ανακοίνωσή ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων της Αναγέννησης (ΛΕΦΑΚ).

Η καταγγελία, που έχει προκαλέσει την ενόχληση της ΕΠΣ Καρδίτσας έχει να κάνει με τα χρήματα που δαπανήθηκαν και με τα τιμολόγια που κόπηκαν για το σεμινάριο της ΚΕΔ/ΕΠΟ που έγινε το 2013 στην Καρδίτσα και συνδιοργανώθηκε από την ομοσπονδία και την εν λόγω Ένωση.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΛΕΦΑΚ

«Η ΛΕΦΑΚ, όπως πράττει απο την ίδρυσή της, στεκόμενη πάντα στο πλευρό της ομαδάρας μας σαν ασπίδα προστασίας σε κάθε “καλοθελητή”, έτσι και τώρα στέκεται στο πλευρό του ερασιτέχνη μας στην υπόθεση καταγγγελίας κατά της ΕΠΣΚ απο το σωματέιο μας, μαζί με άλλα σωματεία.

Ενημερώνουμε τον κόσμο της Αναγέννησης ότι τον τελευταίο καιρό και μετά την καταγγελία, άνθρωποι της ομάδας μας από το αγωνιστικό τμήμα (ακόμη και γυναίκες), δέχονται απο “αγνώστους” τηλεφωνικές απειλές που φυσικά σαν ομάδα και ιδέα μας δυναμώνουν ακόμη περισσότερο παρά μας πτοούν.

Κάποιοι είναι σε πρωτοφανή πανικό…»

Οι τηλεφωνικές απειλές και ο Παλάσκας

Παρεμπιπτόντως, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μ. Παλάσκας, έχει καταγγελθεί για τηλεφωνική απειλή από τον δημοσιογράφο Θ. Μπλούνα στην εισαγγελία Καρδίτσας.
Η εισαγγελέας διαβίβασε την καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Καρδίτσας από το οποίο εκλήθη ο Παλάσκας προκειμένου να του γίνουν συστάσεις.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή