Την Πέμπτη (2/4) η τηλεδιάσκεψη της SL1 για το μέλλον του πρωταθλήματος

Print Friendly, PDF & Email

Η Super League 1 με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι η κομβική τηλεδιάσκεψη για το μέλλον του πρωταθλήματος θα γίνει τελικά την Πέμπτη (2/4).

Στην τηλεδιάσκεψη θα τεθούν τα σενάρια επανέναρξης της αγωνιστικής δράσης με τη διεξαγωγή των πλέι-οφ και πλέι-άουτ. Προς το παρόν δεν μπορεί να υπάρξει καμία ασφαλή πρόβλεψη για το πότε οι συνθήκες θα επιτρέψουν την “επανεκκίνηση” του πρωταθλήματος.

Το αισιόδοξο σενάριο αναφέρει ότι το πρωτάθλημα μπορεί να ξεκινήσει εκ νέου μέσα στο Μάιο ή έστω στις αρχές Ιουνίου καθώς υπάρχει η διάθεση να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν έστω κι αν τραβήξει βαθιά μέσα στο καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι στις 13 Μαρτίου η Λίγκα είχε αποφασίσει αναστολή των αγώνων πλέι-οφ και πλέι-άουτ μέχρι νεωτέρας. Μένει τώρα να φανεί αν μετά την τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης οριστεί ένα πιο συγκεκριμένο διάστημα αναστολής.

Σημειώνεται τέλος ότι η Λίγκα θα κάνει χρήση του προγράμματος Microsoft Teams, το οποίο χρησιμοποιεί και η UEFA αλλά και οι εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών Λιγκών στις τηλεδιασκέψεις τους.

Αναλυτικά:
Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 02.04.2020 στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Παράταση αναστολής των πρωταθλημάτων Super League και συναφή ζητήματα.

2. Διάφορα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή