Τη Δευτέρα το πρώτο επιμορφωτικό σεμινάριο της ΕΠΟ για το VAR

Print Friendly, PDF & Email

Το πρώτο επίσημο επιμορφωτικό σεμινάριο λειτουργίας και επιχειρησιακών δυνατοτήτων του Video Assistant Referee διοργανώνεται τη Δευτέρα 16 Απριλίου από την Ε.Π.Ο., σε συνεργασία με την FIFA και το Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιο (IFAB).

Το συνολικό σύστημα λειτουργίας του VAR θα παρουσιαστεί από τον παλαίμαχο διεθνή διαιτητή, μέλος της επιτροπής διαιτησίας της UEFA και τεχνικό διευθυντή του Διεθνούς Ποδοσφαιρικού Συμβουλίου (IFAB) Βρετανό Ντέιβιντ Έλερεϊ.

Το «VAR Workshop» της Ε.Π.Ο. περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές ενότητες-παρουσιάσεις: η πρώτη θα γίνει στους 24 διαιτητές που περιλαμβάνονται στον πίνακα αξιολογημένων διαιτητών της Super League, η δεύτερη σε εκπροσώπους των ομάδων της Super League και η τρίτη σε εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.

Ο κ. Έλερεϊ, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αθήνα, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο. κ. Ε.Γραμμένο και τον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Β.Περέιρα.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του κ. Έλερεϊ παρακαλούνται να βρίσκονται στην Ε.Π.Ο. στις 15.00 (αίθουσα Εκτελεστικής Επιτροπής).

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή