Το «αντίο» των διαιτητών της Λάρισας στον Βαγγέλη Τσουμάνη

Print Friendly, PDF & Email

Τον Βαγγέλη Τσουμάνη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, αποχαιρέτησε με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Λάρισας.

Αναλυτικά:

«Ενα ακόμη σημαντικό, υπερδραστήριο και με μεγάλη προσφορά στη Διαιτησία ποδοσφαίρου στέλεχος της Λαρισινής Διαιτησίας, ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ, ξεκίνησε χθες για το «μεγάλο και τελευταίο ταξίδι» του.

Σε ηλικία 79 ετών ο αγαπητός και αναγνωρισμένος από όλη την κοινωνία του ποδοσφαίρου και της Διαιτησίας του Νομού μας και όχι μόνο, άφησε την τελευταία του πνοή χθες Κυριακή και κηδεύεται σήμερα Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017, στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Λαζάρου (νέο Νεκροταφείο).

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ έγινε διαιτητής ποδοσφαίρου τη δεκαετία του ΄60 και σαν μέλος του Συνδέσμου Λάρισας, πρόσφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του για δεκάδες χρόνια, στο ποδόσφαιρο του Νομού μας, αλλά και στο Ελληνικό, αφού αξιολογήθηκε και αγωνίσθηκε σε όλες τις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες, μη εξαιρουμένης και της Α΄ Εθνικής!

Υπήρξε, σαν διαιτητής, αγαπητός, αντικειμενικός, ακριβοδίκαιος και στη διαιτησία κατόρθωσε να αποκτήσει αμέτρητους φίλους, που ο χαρακτήρας του βοήθησε και τους διατήρησε μέχρι και χθες.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, απευθύνει στους οικείους του ολόθερμα συλλυπητήρια και ευχόμενο να είναι «ελαφρύ» το χώμα της Λαρισινής γης που θα τον σκεπάσει, δίνει την υπόσχεση ότι στην Οργανωμένη Λαρισινή Διαιτησία, το όνομά του και η ανάμνησή του θα παραμείνουν άσβεστα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή