«Το Athens Alive προχωράει, η κυβέρνηση είναι εντάξει στα λεγόμενά της»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο περιθώριο του Αγιασμού του Ερασιτέχνη στη Λεωφόρο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πρότζεκτ του Athens Alive, τονίζοντας πως προχωράει κανονικά.

Μετά το τέλος του αγιασμού στην Λεωφόρο, ο ισχυρός άνδρας ΚΑΕ και Ερασιτέχνη δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Ο Παναθηναϊκός έχει εκατομμύρια φιλάθλους που τον στηρίζουνε και όλοι μαζί θα μπορέσουμε να τον επαναφέρουμε εκεί που πρέπει. Σίγουρα είναι δύσκολα αλλά αυτό τι σημαίνει, ότι θα αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να κατρακυλάει; Τέσσερα στα έξι ομαδικά τμήματα να είναι στην Α2; Πρέπει όλοι μαζί να καταφέρουμε να την αναστρέψουμε αυτή την κατάσταση».

Σε ερώτηση για το Athens Alive: «Το ιδανικό θα ήταν ο Παναθηναϊκός να έχει μια κοινή στέγη. Κανείς σύλλογος δεν μπορεί να είναι αυτόφωτος, αυτοχρηματοδοτούμενος χωρίς μια κοινή στέγη. Κανένα εμπόδιο δεν συναντάμε. Τα εμπόδια τα γράφουν διάφοροι που δεν ξέρουν πως προχωράει το όλο έργο. Όλα είναι στο σωστό τους χρόνο, όλα κινούνται σωστά. Ότι μας έχει πει η κυβέρνηση μέχρι τώρα είναι απολύτως εντάξει στα λεγόμενα της. Προχωράμε και πιστεύω ότι αρχές του νέου έτους θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε και να πούμε ότι αυτό το έργο θα υλοποιηθεί στο 100%»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ρωτήθηκε και για την πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας: «Πέντε στα πέντε όλοι πανηγυρίζουμε. Μην τους ματιάσουμε. Αφήστε τα παιδιά να παίξουνε…».

Σε νέα ερώτηση για το Athens Alive:
«Όλα πηγαίνουνε καλά, όλα είναι βάση χρονοδιαγράμματος. Δεν έχουμε φτάσει σε κάποιο σημείο, όταν υπάρχει κάτι να είστε βέβαιο ότι θα ενημερωθείτε»

Για τις διοικητικές εξελίξεις στο ποδόσφαιρο: «Είναι δυνατόν η ομάδα να έχει πέντε στα πέντε και να μιλάμε για τα διοικητικά; Ας τους αφήσουμε να παίξουνε, να χαρούμε τις επιτυχίες και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή