Χαριστέας: “Καρκίνος του ελληνικού ποδοσφαίρου η διαιτησία”

Print Friendly, PDF & Email

Ο τεχνικός διευθυντής του Αρη, Αγγελος Χαριστέας, μεταχειρίστηκε «σκληρή» γλώσσα κατά της ελληνικής διαιτησίας με αφορμή την απόδοση των Καραντώνη (1ος διαιτητής), Κουμπαράκη (διαιτητής VAR) στο ματς με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:
«Το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό και ο διαιτητής σε πάρα πολλές φάσεις και περιμένω εξήγηση από τον κ. Βαρούχα, πως οι βοηθοί του δεν τον ενημερώνουν ότι χάνει συνεχόμενα φάσεις. Ο ρέφερι δεν μου έδωσε απάντηση. Ένιωσα μια υπεροψία, μια ασέβεια και έπεσα από τα σύννεφα. Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που κάνουν ανθρώπινα λάθη ή βασίζονται σε πλάτες άλλων; Εγώ έχω καταθέσει την άποψη μου για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν μ’ αρέσει να συζητάμε για τον καρκίνο του ελληνικού ποδοσφαίρου, που είναι η διαιτησία».

Για το γεγονός πως δεν ορίζονται ξένοι:
«Αυτό είναι πολύ καλό ερώτημα. Εγώ ζήτησα από τον πρόεδρο σχετικά, γιατί δεν μπορώ να βλέπω την ομάδα μου να αδικείται. Είχα δώσει συνέντευξη και μετά την ΑΕΚ, στον πρώτο γύρο. Ο μόνος τρόπος να αλλάξει είναι οι ξένες διαιτητές. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει άλλες ανάσες».

Για το πρόβλημα με την ΦΙΦΑ:

«Εμείς λέμε νομικά τις απόψεις μας προς την ΦΙΦΑ και περιμένουμε το ίδιο από την ΕΠΟ. Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ μέσα στην σεζόν. Δεν είχαμε δικαίωμα μεταγραφών, αλλά δουλέψαμε πολύ στην ψυχολογία και στην νοοτροπία. Κοιτάξαμε μπροστά. Είμαστε δυναμική ομάδα. Μας πήγε αρκετά πίσω το πρόβλημα με την ΦΙΦΑ. Δώσαμε την ευκαιρία σε πολλά παιδιά. Όταν Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός έχουν ενισχυθεί, δεν είναι εύκολο. Έχουμε περάσει στο κύπελλο, παίζουμε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και θέλουμε να συνεχίσουμε να αναδεικνύουν το ταλέντο των ποδοσφαιριστών μας και τα επόμενα χρόνια.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή