Χατζηγιοβάνης: “Πρέπει να είναι καλύτεροι οι διαιτητές, έγινε πέναλτι στον Κουρμπέλη”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ερωτηθείς μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο για τη φάση του 2ου λεπτού, απάντησε ότι έγινε πέναλτι πάνω στον Κουρμπέλη.

“Ναι νομίζω και όπως μας είπαν ότι είναι 100% πέναλτι. Να πούμε για τους διαιτητές; Τι να πω. Πρέπει να είναι καλύτεροι και κάποια πράγματα να τα βλέπουν”, ανέφερε.

Επιπλέον, για το τρία ντέρμπι που ακολουθούν και το ματς με τον ΠΑΟΚ, είπε: “Αυτά τα ματς είναι διαφορετικά. Το κάθε ντέρμπι είναι διαφορετικό και σημαντικό για τον κόσμο του Παναθηναϊκού και πρέπει να πάρουμε ότι καλύτερο έρχεται για τη συνέχεια.

Θέλουμε να σταματήσουμε το αήττητο του ΠΑΟΚ. Θα πρέπει όποια ευκαιρία μας δημιουργηθεί να την αξιοποιήσουμε και να είμαστε καλοί αμυντικά γιατί θα παίξουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα”.

Τέλος, για το γεγονός ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης, βρισκότανμ στο γήπεδο και παρακολουθεί την πορεία του, τόνισε: “Δεν το γνώριζα ότι ήταν εδώ. Είναι από τα όνειρα μου να κληθώ στην Εθνική ανδρών. Έστω και σαν κλήση είναι ένας στόχος για μένα. Προσπαθώ σε κάθε αγώνα να βοηθάω τον Παναθηναϊκό και να κληθώ στην εθνική”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή