Κούγιας: Το πρωτάθλημα θ’ αρχίσει στις 19/8, οι ομάδες παραμένουν 16

Print Friendly, PDF & Email

O Αλ. Κούγιας, μιλώντας στους δημοσιογράφους “ανακοίνωσε” την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League στις 19/8, ξεκαθάρισε ότι οι ομάδες θα παραμείνουν 16, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο τέλεσης των play – offs.

Μεταξύ άλλων, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λάρισα, είπε:

“Υπάρχει ένα κλίμα αλληλοκατανόησης και διάθεσης να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τη “NOVA” και το πρωτάθλημα να αρχίσει κανονικά στις 19/8. Υπήρξε σήμερα το Δ.Σ. όπου είχαμε μια καλή συζήτηση. Βρίσκεται σε εξέλιξη η γενική συνέλευση που θα ψηφίσει την προκήρυξη πρωταθλήματος. Το πρωτάθλημα θα γίνει με 16 ομάδες και κρατάμε έναν αστερίσκο για το αν θα πρέπει να γίνουν play off και ποιες ομάδες θα αφορούν, αν θα είναι το 1-5 ή 2-6 ώστε να μετέχει και ο πρωταθλητής.

Επειδή υπάρχει συμφωνία των τεσσάρων μεγάλων και αίτημα να μη γίνουν γιατί καταπονούνται οι ποδοσφαιριστές. Η απόφαση για τα play off και το να μη γίνουν θα συμβεί μόνο αν συμφωνήσει και η “NOVA” αλλιώς θα γίνουν. Αλλά το συνδρομητικό κανάλι δεν έχει άποψη για το αν θα πρέπει να βγαίνει και πρωταθλητής.

Πάμε για 16 ομάδες και τη επόμενη σεζόν και συμφωνήσαμε όλοι ότι δεν έχει ενδιαφέρον το πόσες ομάδες αλλά το ποιες ομάδες θα υπάρχουν για να είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Επίσης πήραμε και ένα ποσό για τη περσινή σεζόν από τη χορηγία του Ιβάν Σαββίδη και περιμένουμε και την πρόταση της ΕΡΤ”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή