“Σχέσεις με ανθρώπους του υπόκοσμου έχει ο διαιτητής – Χειρότερη κατηγορία της Ευρώπης η Super League 2”

Print Friendly, PDF & Email

 

Καταγγελίες για το διαιτητή του αγώνα με την Καλαμάτα, Γεωργόπουλο, με αναφορές στον πατέρα του, που είναι πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας (και όχι του συνδέσμου όπως εκ παραδρομής, είπε) και του βοηθού Τσούκα, που είναι γιος του προέδρου του ΣΔΠ Αρκαδίας, από τον προπονητή του Ηρόδοτου και πρώην αστυνομικό, Ηλ. Φυντάνη, στην ΕΡΑ Σπορ και τον Γ. Γιαλυτάκη.

Μεταξύ άλλων, μετά την εντός έδρας ήττα από την Καλαμάτα με 2-1, είπε: «Tις επόμενες ώρες θα κριθεί το μέλλον του Ηροδότου στην κατηγορία καθώς δεν αντέχουμε πλέον τις διαιτητικές αδικίες και όχι μόνο που δέχεται η ομάδα. Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια στα ίσα. Μην ακούτε αυτά που λέγονται».

Ο Φυντάνης χαρακτήρισε τόσο τον διαιτητή Γεωργόπουλο όσο και τον επόπτη Τσούκα απαράδεκτους και επικίνδυνους λέγοντας μάλιστα ότι ο διαιτητής είναι γιος του προέδρου του συνδέσμου Αρκαδίας (είναι πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας)  και έχει σχέση με ανθρώπους του υπόκοσμου.

Ανέφερε επίσης ότι η Super League 2 με αυτά που γίνονται ως την χειρότερη κατηγορία στην Ευρώπη και ότι 13 ξένοι παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα θέλουν να φύγουν με αυτά που βλέπουν και να γυρίσουν στις πατρίδες τους.

Την ώρα των δηλώσεων ακούγονται από τα αποδυτήρια οι φωνές της προεδρίνας της ομάδας στους ποδοσφαιριστές!

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή