«Γκολ» ανθρωπιάς στη “Γιορτή του ερασιτέχνη και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή”

Print Friendly, PDF & Email

Επιτυχημένη ήταν η «Γιορτή του Ερασιτέχνη και του Παλαίμαχου ποδοσφαιριστή» που διοργάνωσε για πρώτη φορά ο ΣΑΕΠΗ στο Μαρτινέγκο.

Μία όμορφη πρωτοβουλία που αντικειμενικό σκοπό είχε, τη στήριξη του ταμείου αρωγής του Συλλόγου που δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς και τελευταία έχει ρίξει το βάρος του, στον εξοπλισμό των γηπέδων του Ηρακλείου με τους πάντα χρήσιμους απινιδωτές.

Στις εγκαταστάσεις του Εργοτέλη, βρέθηκαν πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει ιστορία στις τοπικές ομάδες (Εργοτέλης, ΟΦΗ, ΠΟΑ) και μερικοί φίλοι του Συλλόγου εκτός Κρήτης, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, όπως ο Σάββας Κωφίδης και ο Νέτο Γκουερίνο.

Το δικό τους χρώμα στο τουρνουά, έδωσαν αρκετά μέλη των γυναικείων ομάδων του Εργοτέλη και του ΟΦΗ, μαζί με επίλεκτες αθλήτριες της Εθνικής ομάδας, όπως οι Σιδηρά, Παντελιάδου, Πελετίδου, Κατσαΐτη.

Το αγωνιστικό σκέλος πέρασε φυσικά εντελώς σε δεύτερη μοίρα. Πραγματοποιήθηκαν δύο 45λεπτα παιχνίδια, με μεικτές ομάδες (άνδρες και γυναίκες), χωρίς να υπάρξει τελικός, με διαιτητές του κ. Κοκκινάκη, Θέμελη. Οι αρκετοί φίλαθλοι που ενίσχυσαν την προσπάθεια του ΣΑΕΠΗ, χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των αθλητών ενώ ιδιαίτερη νότα έδωσαν τα κορίτσια του Γ.Σ. Νίκος Καζαντζάκης με τις γυμναστικές τους επιδείξεις.

Χορός και βραβεύσεις

Μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής δράσης, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Αρωγής Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών και αθλητών ΑμΕΑ Ηρακλείου, έδωσαν ραντεβού στο κέντρο «Αριάδνη» για τον χορό του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο οι παλαίμαχοι παίκτες Γιώργος Χριστοφής, Στέφανος Βάβουλας, Γιώργος Μαλαμαδάκης (από Χανιά), ο προπονητής Γιάννης Πετράκης, ο οποίος έπαιξε και στο τουρνουά, ο παλιός διαιτητής Γιάννης Πετράκης και οι διεθνείς αθλήτριες Δανάη Σιδηρά, Τόνια Κατσαΐτη.

Πηγή: patris.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή