Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων: ”Από τύχη γλίτωσε το μάτι του ο τραυματίας αστυνομικός”

Print Friendly, PDF & Email

Aνακοίνωση εξέδωσαν σήμερα Τρίτη οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και Πειραιά για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν την έναρξη του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο στάδιο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Παρά τις κατά καιρούς μεγαλόστομες εξαγγελίες περί μέτρων πρόληψης και καταστολής της βίας στα γήπεδα και έξω από αυτά, ως Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και Πειραιά για ακόμα μία φορά δηλώνουμε ότι βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Στο ποδοσφαιρικό αγώνα του πρωταθλήματος της Superleague μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ, ένας ακόμα αστυνομικός (μέλος της Ένωσης Αθηνών) μεταφέρθηκε τραυματίας στο 401 Γ.Σ.Ν.Α., ο οποίος από τύχη γλίτωσε τα χειρότερα (ο τραυματισμός είναι στην περιοχή του ματιού).

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αθηνών βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στον συνάδελφο, του συμπαραστάθηκε και έθεσε το νομικό της τμήμα στη διάθεσή του ώστε αν το επιθυμεί να κινηθεί εναντίον όποιου με πράξη ή παράλειψή του τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Του ευχόμαστε περαστικά και θα είμαστε αρωγοί σε κάθε ενέργεια όπως και σε κάθε μελλοντικό περιστατικό τέτοιου είδους που θα πλήξει τη σωματική ακεραιότητα συναδέλφου.

Δυστυχώς, όσο το Κράτος δεν καταφέρνει να απαλλάξει το ποδόσφαιρο από τις παθογένειες που το μαστίζουν χρόνια τώρα, θα μετράμε τραυματίες αστυνομικούς από χούλιγκαν.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή