”Οι αποφάσεις των FIFA/UEFA δεν είναι δυνατόν να υπερβαίνουν τους νόμους της πολιτείας”

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Άρης, μέσω της οποίας εκφράζει στήριξη στην ΠΑΕ για το θέμα της τιμωρίας απαγόρευσης μεταγραφών από την FIFA, υπογραμμίζοντας πως αναμένει από τους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου να δείξουν τα αντανακλαστικά τους.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Α.Σ. Άρης:

«Στην παρούσα φάση η ενότητα για το σύλλογο είναι μονόδρομος. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, εγγυητής της ενότητας, αποτελεί τη «συγκολλητική ουσία» όλων των Αρειανών και στηρίζει την προσπάθεια της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για απόδοση δικαιοσύνης στο συγκεκριμένο θέμα που προέκυψε σχετικά με την απαγόρευση μεταγραφών για χρέη και υποθέσεις της παλιάς εταιρείας, 13 χρόνια πριν.

Είμαστε στο πλευρό της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για οτιδήποτε χρειαστεί, ώστε να ξεπεράσει το λεπτό θέμα που την ταλαιπωρεί, χωρίς να ευθύνεται γι’ αυτό. Παράλληλα, περιμένουμε απ’ όλους τους υπεύθυνους να δείξουν τα αντανακλαστικά τους για να διευθετηθεί αυτή η υπόθεση, η οποία κακώς βάζει εμπόδια στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Οι αποφάσεις της FIFA ή της UEFA δεν είναι δυνατόν να υπερβαίνουν τους νόμους της ελληνικής πολιτείας σχετικά με την λειτουργία των ανώνυμων εταιρειών».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή