Ανεβάζει τη θερμοκρασία η ειδική καλοκαιρινή κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου – 200 τυχερές πεντάδες θα κερδίσουν από 10.000 ευρώ στην κλήρωση της 24ης Ιουνίου

Ο κ. Κωνσταντίνος Κοντογιάννης, υπάλληλος καταστήματος ΟΠΑΠ στα Μελίσσια
Print Friendly, PDF & Email

Το Λαϊκό Λαχείο υποδέχεται δυναμικά το καλοκαίρι και οι λαχνοί για την 1η ειδική καλοκαιρινή κλήρωση είναι ήδη διαθέσιμοι στα καταστήματα ΟΠΑΠ. «Οι ειδικές κληρώσεις πάντα προσελκύουν το ενδιαφέρον του κόσμου», τονίζει ο κ. Κωνσταντίνος Κοντογιάννης, υπάλληλος καταστήματος ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Δεληγιάννη 33 & Α. Παπανδρέου 26 στα Μελίσσια, ενώ στην συνέχεια εξηγεί τον μηχανισμό κερδών: «Στην 1η ειδική καλοκαιρινή κλήρωση 200 τυχερές πεντάδες θα κερδίσουν 10.000 ευρώ ανά πεντάδα. Οι πεντάδες αυτές θα προκύψουν μέσα από 20 κληρώσεις. Αρχικά, κληρώνεται ο αριθμός, στη συνέχεια η σειρά και στο τέλος το στοιχείο. Αυτός ο αριθμός που θα προκύψει κερδίζει 10.000 ευρώ στη σειρά που κληρώθηκε, αλλά και στις υπόλοιπες εννέα σειρές. Αυτή η διαδικασία επαναλαμβάνεται άλλες 19 φορές, έτσι ώστε να προκύψουν οι 200 τυχερές πεντάδες».

Η ειδική καλοκαιρινή κλήρωση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου, τρεις ημέρες μετά την καθιερωμένη εβδομαδιαία κλήρωση της Τρίτης και οι παίκτες μπορούν να προμηθευτούν τους λαχνούς τους στην ίδια τιμή με την κανονική έκδοση, δηλαδή στα 10 ευρώ για την πεντάδα και 2 ευρώ για κάθε λαχνό.

Ο κ. Κωνσταντίνος Κοντογιάννης, υπάλληλος καταστήματος ΟΠΑΠ στα Μελίσσια

Τα επιπλέον κέρδη

Εκτός από τις 200 τυχερές πεντάδες που θα κερδίσουν από 10.000 ευρώ, η 1η ειδική καλοκαιρινή κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου θα αναδείξει και πολλούς άλλους νικητές που θα κερδίσουν μικρότερα έπαθλα. «Από τους 119 αριθμούς που θα προκύψουν αυτόματα από τον 1ο λαχνό κλήρωσης, οι πρώτοι 19 νικητές θα κερδίσουν από 500 ευρώ ο καθένας, σε όλες τις σειρές. Οι υπόλοιποι 100 νικητές θα κερδίσουν από 200 ευρώ ο καθένας, επίσης σε όλες τις σειρές.  Όλοι οι αριθμοί που θα έχουν ίδιο το τελευταίο ψηφίο με το τελευταίο ψηφίο του πρώτου κληρωθέντα λαχνού, θα κερδίσουν από 10 ευρώ», τονίζει ο κ. Κοντογιάννης.

1η ειδική καλοκαιρινή κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου

Η 1η ειδική καλοκαιρινή κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 19:00.

Το κατάστημα ΟΠΑΠ στα Μελίσσια

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή