Μπουρνούς: “Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ενεργεί ως κομματάρχης άλλων εποχών”

Print Friendly, PDF & Email

Ο βουλευτής Λέσβου και Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς με δήλωσή του κατηγορεί τον Υφυπουργό Αθλητισμού ότι εν μέσω υγειονομικής κρίσης ενεργεί ως κομματάρχης άλλων εποχών.

Η δήλωση του βουλευτή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ δεν αφορά την απόφαση του Υφυπουργού για τις εκλογές της ΕΠΟ αλλά έγινε με αφορμή την επιστολή που έστειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού σε προέδρους ομοσπονδιών – κομματικά στελέχη της ΝΔ, ζητώντας τους να συμβάλλουν στο πρόγραμμα ”Ζήσε Αθλητικά”

Αναλυτικά:

“Μεσούσης της υγειονομικής κρίσης κι ενώ σύσσωμη η αθλητική κοινότητα (αθλητές, προπονητές, σωματεία, ενώσεις και ομοσπονδίες) αντιμετώπιζε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα, εξαιτίας της υποχρεωτικής αναστολής κάθε αθλητικής δραστηριότητας, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ενεργώντας ως κομματάρχης άλλων εποχών, απέστειλε προς τους προέδρους των Εθνικών Αθλητικών Ομοσπονδιών, που θεωρεί «δικούς του», την επιστολή αυτή.

Η παρακάτω επιστολή είναι χαρακτηριστική του τρόπου, που ηγείται του Αθλητισμού ο κ. Αυγενάκης, διαχωρίζοντας τις διοικήσεις των Ομοσπονδιών σε ημέτερους και μη. Παράλληλα, αποκαλύπτονται και στους πιο δύσπιστους τα κίνητρα κάθε ενέργειάς του, είτε αφορά τις αποφάσεις του είτε τις νομοθετικές του πρωτοβουλίες.

Παρ’ όλο που κατανοούμε την αγωνία του για την πολιτική του επιβίωση, θυμίζουμε στον κ. Αυγενάκη την θεσμικότητα της θέσης του και ότι οι Εθνικές Αθλητικές Ομοσπονδίες και ο αθλητισμός, γενικότερα, δεν είναι φέουδο κανενός, όπως προφανώς θεωρεί ο ίδιος.”

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή