Χρυσοστόμου: Όταν ήμουν 16 ετών, με είχε παρενοχλήσει ένας «κύριος» του θεάτρου

Print Friendly, PDF & Email

Στη δική του τραυματική εμπειρία, όταν σε ηλικία μόλις 16 ετών είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από έναν άντρα μίλησε στον «Θέμα 104,6» ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου.

Όπως περιέγραψε, μιλώντας στην εκπομπή «Ένα τέλος, μία αρχή», όταν ήταν 16 ετών και έκανε τα πρώτα του βήματα στον κόσμο του θεάτρου, στην Ρόδο όπου ζούσε, με την οικογένειά του, ένας «κύριος» ο οποίος ασχολούνταν με το θέατρο στο νησί, τον παρενοχλούσε έντονα.

«Με απειλούσε. Με έπαιρνε τηλέφωνα, μου έστελνε μηνύματα. Μου έλεγε πως αν δεν συμβεί… αυτό, θα σε καταστρέψω», είπε ο Γιώργος Χρυσοστόμου αναφερόμενος στη δύσκολη αυτή κατάσταση που βίωσε.

Η λύση, όπως λέει, δεν είναι να κάνεις κάτι κακό σε αυτούς τους ανθρώπους, αλλά να μπορεί το παιδί να μιλήσει στους γονείς του.

«Εγώ δεν είπα τίποτα σε κανέναν, αυτός είχε σχέση με το θέατρο, αν μιλούσα στους γονείς μου, δεν θα με άφηναν να φύγω από εκεί και να κάνω αυτό που θέλω. Αν μπορούσα να μιλήσω στους γονείς μου, θα ήταν τελείως διαφορετικά», λέει ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

«Δεν είμαι δυνατός, φοβήθηκα πάρα πολύ…», εξομολογείται.

Ο γνωστός ηθοποιός στέλνει το μήνυμα, ότι τα παιδιά πρέπει να μιλάνε και οι γονείς να τα ενθαρρύνουν για αυτό.

«Το θέμα είναι ο κόσμος να αρχίσει να μιλάει, να το μάθει να το κάνει από παιδί. Πρέπει οι γονείς να λένε στα παιδιά τους, θα μου λες, θα μου λες. Πρέπει να λένε τι έγινε στο σχολείο», αναφέρει.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή