Διαφωνίες στη Super League για τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ!

Print Friendly, PDF & Email

Στον Πειθαρχικό Κώδικα που εγκρίθηκε από την Ε.Ε. της ΕΠΟ στις 9/7 πέρασε, όπως είχε αποκαλύψει το SoccerPlus, διάταξη, στην οποία αναφέρεται ότι αν στο γήπεδο βρεθούν φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας και προκαλέσουν επεισόδια, την ευθύνη έχει η γηπεδούχος ομάδα, εφόσον η φιλοξενούμενη δεν ζήτησε εισιτήρια για τους φιλάθλους της.

Η διάταξη είχε ως εξής: “η φιλοξενούμενη ομάδα δεν τιμωρείται και τιμωρείται η γηπεδούχος αν η πρώτη δεν ζήτησε εισιτήρια από τη δεύτερη και παρά ταύτα η δεύτερη πώλησε εισιτήρια σε φιλάθλους της πρώτης.”

Στην την τελευταία συνεδρίαση της Super League εκφράστηκαν διαφωνίες σχετικά με την ως άνω διάταξη.

Στο τελευταίο ΔΣ της Super League o εκπρόσωπος του Απόλλωνα, Β. Γκαγκάτσης, υποστήριξε ότι με αυτήν τη διάταξη οι ομάδες δεν θα μπορούν να βγάλουν εισιτήρια στα εκδοτήρια επειδή θα κινδυνεύουν να πάνε σε χέρια φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας, να δημιουργηθούν επεισόδια και να τιμωρηθούν οι γηπεδούχες ομάδες.

Το θέμα ενδέχεται να τεθεί από την πλευρά της Super League στην επόμενη Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ με αίτημα την τροποποίηση ή την κατάργηση της διάταξης.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή