Δημητριάδης: «Η ΑΕΛ μπορεί να καθαρίσει το γήπεδο αύριο και δεν μπορούσε σήμερα;»

Ο Βασίλης Δημητριάδης
Print Friendly, PDF & Email

Τόσο η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της, όσο και ο Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του εγγυήθηκαν πως θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος του Αλκαζάρ και να γίνει το παιχνίδι με την ΑΕΚ τη Δευτέρα (15/2).

Ωστόσο, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, μιλώντας στη Nova εξέφρασε την απορία του πώς γίνεται η ΑΕΛ να εγγυάται πως θα καθαρίσει τον αγωνιστικό χώρο για αύριο και δεν το έκανε από σήμερα.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Το παιχνίδι αναβλήθηκε για αύριο την ίδια ώρα όπως ορίζει ο ΚΑΠ. Η ΑΕΚ ήρθε για να αγωνιστεί σήμερα. Ήρθε στη σύσκεψη όπως ορίζει ο κανονισμός. Οι άνθρωποι της Λάρισας μας είπαν ότι το ματς δεν μπορεί να γίνει και πως δεν μπορούν να καθαρίσουν το γήπεδο ούτε σήμερα, ούτε αύριο.

Εμείς ήρθαμε να αγωνιστούμε.

Διαβάσαμε μια ανακοίνωση της Λάρισας που εγγυάται ότι αύριο την ίδια μέρα και ώρα μπορεί να γίνει το παιχνίδι κανονικά με οποιοδήποτε κόστος. Η απορία μας η εύλογη και αυτό είπαμε και στον παρατηρητή και στον διαιτητή είναι “πως εγγυάται η Λάρισα ότι αύριο θα γίνει το παιχνίδι και δεν εγγυήθηκε να το καθαρίσει από σήμερα ή από χθες το βράδυ;”.

Μπορεί να το καθαρίσει αύριο και να γίνει κανονικά το ματς και δεν μπορούσε από σήμερα; Αυτή είναι η απορία μας, την είπαμε στον παρατηρητή και στον διαιτητή και θα έρθουμε αύριο να αγωνιστούμε όπως ορίζει ο ΚΑΠ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή