Δημοσίευμα εμπλέκει την ΕΠΣ Καρδίτσας στην καταγγελία κατά της ΑΕΚ – Τι απαντούν Χατζής, Σφήκας και Κρανής

Print Friendly, PDF & Email

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας της θεσσαλικής εφημερίδας “Η Αλήθεια” επιχειρεί να συσχετίσει τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της ΕΠΣ Καρδίτσας, αλλά και το πρώην στέλεχός της Ηλία Χατζή με την καταγγελία που εστάλη κατά της ΑΕΚ στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ και μετά το ερευνητικό φέρεται να διαβιβάστηκε στο δικαστικό της τμήμα.

Το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: “Μεγάλος ντόρος έγινε αυτές τις μέρες με την καταγγελία ενός σωματείου με το όνομα, «Κίνηση Πολιτών – Φιλάθλων Καρδίτσας» εναντίον της ΑΕΚ που είχε σχέση με τις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Η καταγγελία, έφερε την ΑΕΚ κατηγορούμενη στην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Χθες 24 Μαρτίου, είδαν το φως της δημοσιότητας ανακοινώσεις της ΕΠΟ, αλλά και της ΕΠΣ Καρδίτσας που έλεγαν ότι δεν είναι η κίνηση αυτή αθλητικό σωματείο.

Όμως, η «Κίνηση Πολιτών – Φιλάθλων Καρδίτσας», δεν είναι αθλητικό σωματείο, αλλά είναι υπαρκτό.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για κίνηση πολιτών που αποτελείται από πρώην διαιτητές, παράγοντες και πρώην ποδοσφαιριστές της Καρδίτσας και σκοπός της ίδρυσης τους ήταν να παρεμβαίνουν σε ότι έχει σχέση με το τοπικό ποδόσφαιρο.

Η ιδρυτική διακήρυξη έγινε στις 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 και δημοσιεύθηκε στον τοπικό τύπο και συγκεκριμένα στις εφημερίδες ΑΛΗΘΕΙΑ, ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ, αλλά και σε τοπικές ιστοσελίδες, αλλά και την ιστοσελίδα της Αθήνας, soccerplus.gr.

Είχε μάλιστα οριστεί και συντονιστική επιτροπή που αποτελούνταν από τους παρακάτω.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Γεώργιος Κρανής
Αλέξης Σφήκας
Αθανάσιος Γούλας
Ηλίας Χατζής
Λάζαρος Ματζιάρας
Κων/νος Μπέσιος
Βησσάρης Σιούρτος
Άγγελος Μπουντούρης
Ηλίας Παπαλίτσας

Όπως θα διαπιστώσετε, ανάμεσα στα ιδρυτικά μέλη, βρίσκονται και ο νυν πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας Αλέξης Σφήκας και ο Γ.Γ. Γεώργιος Κρανής… (διαβάστε τη συνέχεια του δημοσιεύματος ΕΔΩ).

Πώς απαντούν στο δημοσίευμα οι Χατζής, Σφήκας και Κρανής

Ο πρώην Εκτελεστικός Γραμματέας Ηλίας Χατζής σχολίασε το εν λόγω δημοσίευμα στο facebook της εφημερίδας ως εξής: “Κε Γιώργο (σ.σ. Αμβροσίου – πρόκειται για τον συντάκτη του δημοσιεύματος), επειδή η ανάρτηση σου με αφορά, αφού ήμουνα Πρωτεργάτης, αυτής της κίνησης που αναφέρεις (με σωστές ημερομηνίες προ εκλογών του 2019), θα ήθελα να αποκαταστήσεις την πραγματικότητα, αφού θέλω να πιστεύω ότι όχι ηθελημένα, παρέλειψες τον πραγματικό τίτλο της τότε κίνησης μας που ήταν “Κίνηση πολιτών ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου νόμου Καρδίτσας”.

Όπως αντιλαμβάνεσαι καμία σχέση δεν έχει η τότε κίνηση μας, με αυτή που αναφέρεται , στην ανώνυμη καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας και πήγε στην ΕΠΟ και στην εισαγγελία Καρδίτσας.

Επίσης γνωρίζεις, ότι η κίνηση μας αρθρογραφούσε επώνυμα, καταγγέλλοντας τα σημεία και τέρατα τον τότε διοικούντων του τοπικού ποδοσφαίρου. Αυτοί οι ανώνυμοι κοινοί συκοφάντες, έκλεψαν δύο λέξεις από τον τίτλο της κίνησης μας, τις χρησιμοποίησαν, προσπαθώντας να διασπείρουν ζιζάνια και διχασμό σε αυτούς που σήμερα διοικούν.

Κε Γιώργο έχουν γνώση οι φύλακες και όλοι γνωρίζουν ποιοι βρίσκονται πίσω από την καταγγελία. Τα “γκρουπούσκουλα” του παρελθόντος έκαναν ξανά την εμφάνιση τους.”

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Αλ. Σφήκας, σχολίασε: “Η διαστρέβλωση των ειδήσεων δεν τιμά το όνομα της εφημερίδας!!!”.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Καρδίτσας, Γ. Κρανής, αναφέρει τα εξής:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή