Φρέρης: "Με VAR και αρεοπαγίτες δικαστές κανείς δεν μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό αποφάσεις που θα κρίνουν τίτλους"

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ειρηναίος Φρέρης
Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ειρηναίος Φρέρης, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Κυκλάδες και Αθλητισμός” και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις επερχόμενες εκλογές στην ΕΠΟ, στην υποψηφιότητα του κ. Ψαρόπουλου, αλλά και στα πεπραγμένα της νυν διοίκησης.

Μεταξύ άλλων ο κ. Φρέρης τόνισε (απόδοση SoccerPlus):

Για την υποψηφιότητα του κ. Ψαρόπουλου: «Υπάρχει μόνο μία και μοναδική υποψηφιότητα του κ. Ψαρόπουλου, του συνάδελφου προέδρου από τη Λέσβο. Σαν άνθρωπος και σαν άτομο για εμάς σίγουρα θα είναι καλό. Δεν λέω ότι θα έχουμε εύνοια, αλλά όταν έχουμε έναν νησιώτη πρόεδρο στην ΕΠΟ, σίγουρα ο άνθρωπος θα μπορεί να δει τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Δεν λέω ότι δεν έγιναν πράγματα της απελθούσας διοίκησης της ΕΠΟ αυτήν την τριετία, για τις Κυκλάδες τουλάχιστον. Μπορεί να μην χρηματοδοτηθήκαμε, έγιναν όμως πολλά. Εγιναν σχολές προπονητών, σχολές διαιτητών, συνδιοργανώσεις, τουρνουά ακαδημιών, grassroots κτλ. Χρήματα μπορεί να μην πήραμε, αλλά οργανωτικά ό,τι ζητήσαμε το είχαμε».

Για το αν είναι επιτυχημένη η νυν διοίκηση της ΕΠΟ: «Επιτυχημένη δεν μπορείς να την πεις, αλλά δεν μπορείς να την πεις και αποτυχημένη, διότι έγιναν πράγματα. Το καλό είναι ότι οι μεγάλοι, οι πολύ μεγάλοι, αυτοί που ασχολούνται με τις ΠΑΕ, αυτοί που πάντα είναι πίσω από την ΕΠΟ και τις Ενώσεις για να την επηρεάζουν και να προσπαθούν να κερδίζουν τη διοίκησή της, δεν ασχολούνται πλέον με την ΕΠΟ. Το γνωρίζουν καλά από πρώτο χέρι ότι πλέον δεν μπορούν να έχουν καμία επιρροή, έχοντας το VAR, το οποίο είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να γίνει. Εχοντας επίσης διαιτητικά δικαστήρια με δικαστές αρεοπαγίτες ανεξάρτητους και όχι να αποφασίζει η ΕΠΟ για την ΕΠΟ. Δεν μπορεί πλέον κανείς να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό αποφάσεις που θα κρίνουν τίτλους και διοργανώσεις».

Για τα προβλήματα που δημιουργούνται και με το VAR: «Δημιουργούνται, αλλά αν αναλύσετε πόσες φάσεις έχουν διαλευκανθεί και πόσες αποφάσεις σωστές έχουν παρθεί τότε θα δείτε πως είμαστε σε καλό δρόμο».

Καμία δημοσίευση για προβολή