Γρατσάνης: “Είναι δύσκολο συλλογικά να πεις δεν κατεβαίνουμε γιατί υπάρχουν ποινές”

Print Friendly, PDF & Email

Για την απόφαση να δηλώσει κώλυμα για τη φετινή σεζόν, στέλνοντας επιστολή στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Ευ. Γρατσάνης:

«Το έχει κάνει και ο κ. Σκουλάς πριν από εμένα για τους ίδιους λόγους. Η διαδρομή μου στον χώρο, αλλά και η προσωπική δεν μου επέτρεπε να συνεχίσω με τους κανόνες του Άγγλου αρχιδιαιτητή.

Αισίως την 10η αγωνιστική κάποιοι διαιτητές, ανάμεσά τους και εγώ, έχουν συμμετάσχει σε ένα αγώνα την στιγμή που ξένοι έχουν παίξει παραπάνω από ένα ματς. Μέχρι το τέλος της χρονιάς, εφόσον συνεχίζει ο ίδιος, αποφάσισα να δηλώσω κώλυμα γιατί δεν δέχομαι να με λέει άχρηστο»

«Με αυτή την λογική σε λίγο δεν θα έχει διαιτητές. Βλέπω και από την Ένωσή μου ότι δεν υπάρχουν διαιτητές για το τοπικό. Η λογική του ήταν να κάνει τους διαιτητές 21 για να έχει περισσότερες επιλογές. Αλλά έχουμε παίξει μόλις ένα παιχνίδι στα δέκα, άρα στα 30 θα ήταν τρία.

Έχουν γίνει συζητήσεις από το συνδικαλιστικό όργανο που δεν κατέληξαν πουθενά. Είναι δύσκολο συλλογικά να πεις δεν κατεβαίνουμε γιατί υπάρχουν ποινές.

Μακάρι με την δική μου στάση να καταλάβει ότι πρέπει να αλλάξει κάτι στην αντίληψη. Τηλέφωνο δεν μου έκανε την τιμή να μου πάρει.

Μου απάντησε χθες με email και μου είπε ότι αποδέχεται την απόφασή μου και ανέφερε ότι η απόφαση για ξένους είναι μεταξύ ΕΠΟ και UEFA.

Δεν είμαι, όμως, μόνο εγώ, είναι πολλοί που είχαν αυτή την αντιμετώπιση. Μακάρι να ήμουν μόνο εγώ γιατί θα μπορούσε να πει ότι δεν του κάνω».

«Κάποια από αυτά που γράφονται είναι υπερβολές. Δεν μπορεί να φταίνε για όλα οι Έλληνες διαιτητές. Επειδή δεν μπορούμε να αλλάξουμε όλες τις ομάδες και όλους τους διαιτητές περιμέναμε από τον Άγγλο να έχει μία άλλη αντίληψη για να βοηθήσει. Υπάρχουν αξιόλογοι Έλληνες διαιτητές που συμμετείχαν σε επιτροπές και τώρα οι προσπάθειές τους διαλύονται».

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή