ΚΕΠ προς ΠΣΑΠ: “Συστράτευση όλων των ποδοσφαιρστών σε κοινό νομικό αγώνα, υπό έναν όρο…”

Print Friendly, PDF & Email

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΤΗΣ “ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ”(ΚΕΠ)
Π Ρ Ο Σ ΤΟΝ “ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ”(ΠΣΑΠ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
1.ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
κ.Γεωργιο ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ,
2.ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
κ.Ελευθεριο ΑΥΓΕΝΑΚΗ
Συνάδελφε Πρόεδρε,                      συνάδελφοι μέλη του ΔΣ ,
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση είδαμε την έστω και καθυστερημένη αντίδραση σας, τόσο στο θέμα της αύξησης των παραβολων της ΕΠΟ, όσο και στο φλέγον θέμα των χρεών.
Για εμάς, τα μέλη της ΚΕΠ ,δεν έχει καμία σημασία αν προηγηθηκαμε , είτε στις αντιδράσεις μας κοινοποιώντας από τις 7.10.2021 εξώδικη δήλωση στην ΕΠΟ διαμαρτυρόμενοι για την προκλητικά υπέρμετρη αύξηση των παραβολων των ποδοσφαιριστών, είτε στις από 11.10.2021 προτάσεις μας προς τους αρμόδιους υπουργούς ,όσον αφορά την δημιουργία Ταμείου Προστασίας Ποδοσφαιριστών για την εκτέλεση των αποφάσεων των ποδοσφαιριστών, μέσω των εσόδων των ΠΑΕ από το Στοίχημα.
Επειδή δεν μας ενδιαφέρει ούτε να αναδειχθούμε νομικοί πρωταθλητές, ούτε να κατισχύσουμε σε έναν ποδοσφαιρικό εμφύλιο, ούτε να διεκδικήσουμε ποδοσφαιρικά αξιώματα ή την άλωση του ΠΣΑΠ, ούτε φυσικά να καταστρέψουμε ιστορικές ΠΑΕ και τους νέους ιδιοκτήτες τους, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΙΚΑΣΘΕΝΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΜΑΣ!
Επομένως θεωρούμε οτι, αφού πλέον και σεις ακολουθείτε τον δυναμικό δρόμο της δικαστικής και νομοθετικής διεκδίκησης των θιγέντων έννομων περιουσιακών δικαιωμάτων μας, αποτελεί ηθική υποχρέωση μας Η ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΈΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.
Επαναλαμβάνουμε με πλήρη παρρησία οτι δεν μας ενδιαφέρουν τα πρωτεία αλλά μόνο το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα, γιατί δεν θέλουμε να ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ μόνο για τα προσωπικά μας συμφέροντα αλλά για τα συμφέροντα όλων των συναδέλφων που οι επαγγελματίες παράγοντες τους έκλεψαν τον ιδρώτα τους!
Η διοικούσα επιτροπή της ΚΕΠ,τα μέλη της και ο νομικός σύμβουλος της δηλώνουν δημοσίως οτι στέκονται στο πλευρό του ΠΣΑΠ και προτίθενται να συνεργασθούν ΙΣΟΤΙΜΑ για την επίτευξη του μεγάλου κοινού σκοπού,ΥΠΟ ΕΝΑΝ ΟΡΟ:
ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙΣΑ ΤΡΙΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ που υποβάλλατε στον Υφυπουργό Αθλητισμού!
Αν δεν το πράξετε,με πάσα ειλικρίνεια δηλώνουμε, τόσο σε σας, όσο και στους αρμόδιους υπουργούς ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ,ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ, όπως Η ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ή η εξίσωση ως δικαιούχων όσων ποδοσφαιριστών έχουν ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ  αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ υπό την τελευταία σύνθεση των Αρεοπαγιτων με τους μονομερώς κι αδιαφανως συμπεριληφθεντες 1.200 συναδέλφους για το μέρισμα της φιλανθρωπικής βοήθειας του Φιλοπτώχου Ταμείου,του FUND της FIFPRO.
Και όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι αξιόλογοι νομικοί σας,ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ Ή ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΠ,ΕΧΟΥΝ ΠΑΨΕΙ, ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ,ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΣΑΠ!
Σε κάθε περίπτωση ΌΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΜΑΝΗ ΚΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ,ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΙ ΌΧΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΜΠΟΛΛΟΥΣ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ ΧΑΜΟΥ ΤΟΥ, αποτρέποντας τους από νέες θυσίες στον βωμό του αδικαιολόγητου πλουτισμού τους  κι άλλων οικονομικά εξοντωθέντων συναδέλφων μας.
ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
              ΑΘΗΝΑ 23.10.2021
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ               ΚΩΣΤΑΣ
ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ      ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή