Κουπτσίδης: “Ο πρωθυπουργός δεν έχει αντικειμενική ενημέρωση για την ΕΠΟ – Αυτά που συμβαίνουν είναι κατευθυνόμενα”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Νέος Πρόεδρος της Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ & Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Δημοσθένης Κουπτσίδης, μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του West Channel με το Δημήτρη Βακρατσά.

Σχετικά με το ποδόσφαιρο είπε τα εξής:

“O πρωθυποργός προσπαθεί να πάρει κάποιες πρωτοβουλίες αλλά η ενημέρωση που έχει δεν είναι αντικειμενική και πλήρης. Θα γίνεται σεισμός και ο υφυπουργός αθλητισμού θα λέει ότι φταίει η διοίκηση της ΕΠΟ. Θα γίνεται πυρκαγιά και θα λέει ότι φταίει η διοίκηση της ΕΠΟ. Τραγικά πράγματα. Τι σχέση έχει η ΕΠΟ με τη βιαιοπραγία και την οπαδική βία; Eίναι καθαρά θέμα της πολιτείας. Δεν έγινε στον αγωνιστικό χώρο ούτε στο γήπεδο.

(…) Αυτά τα έκανε ο Ασλανίδης κάποιες άλλες εποχές. Αυτά ονειρεύεται; Είμαστε νόμιμα εκλεγμένη διoίκηση. Σε κάθε εγκληματική ενέργεια κατηγορείται η ΕΠΟ από τον υφυπουργό.

Έχουμε ζητήσει ραντεβού με τον κ. Οικονόμου και θα τοποθετηθούμε δημοσίως. Ο υφυπουργός αθλητισμού λειτουργεί με εμμονή πρωτοφανή. Προφανώς έχει κάποιο λόγο που από κάπου αλλου υπαγορεύεται.

Το 2014 που χάθηκε η ζωή του φιλάθλου του Εθνικού πήγαινε μάρτυρας υπέρ του Ηρόδοτου. Θέλησε ως παράγονρτας του Ηρακλείου να βοηθήσει την ομάδα του Ηρακλείου. Τότε δεν τον ενδιέφερε η βία;

Θέλουμε να ενημερώσουμε για τις θέσεις μας και τα πραγματικά γεγονότα και ας κρίνουν. Έχει στοχοποίησει την ομοσπονδία. Aς βγάλει ένα νόμο και ας μας πετάξει έξω. Αλλά αυτό δεν είναι δημοκρατία. Αυτά που συμβαίνουν είναι κατά κάποιο τρόπο κατευθυνόμενα.”

 

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή