Κύμα αναβολής εκλογών στις Ενώσεις λόγω κορωνοϊου και παράτασης θητείας έως 30/6

Print Friendly, PDF & Email

Τα μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊου σε συνδυασμό με το νόμο που δίνει παράταση έως τις 30/6 στις διοικήσεις των οποίων η θητεία έχει λήξει, οδήγησαν όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαρικών Σωματείων, που είχαν προκηρύξει εκλογές εντός του Μαρτίου, να τις αναβάλλουν. Όλες πλην μιας.

Συγκεκριμένα ανέβαλαν τις εκλογές οι ΕΠΣ ΕΠΣ Αθηνών, η ΕΠΣ Ηλείας, η ΕΠΣ Φθιώτιδας, η ΕΠΣ Σερρών και η ΕΠΣ Χαλκιδικής. Αντιθέτως η μόνη Ένωση που θα προχωρήσει στις 31/3 σε εκλογές είναι η ΕΠΣ Θεσσαλίας.

ΕΠΣ Σερρών

“Το Δ.Σ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών ανακοινώνει την αναβολή της προγραμματισμένης για τις 31/03/2021 Τακτικής Ειδικής Εκλογικής Γ.Σ, λόγω της ένταξης της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών στον χάρτη περιοχών αυξημένου κινδύνου – βάση της νέας ΚΥΑ που επιβάλλει «Έκτακτα μέτρα προστασίας της Δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του Κορωναίου Covid-19 στο σύνολο της Επικράτειας» και έπειτα από σύσταση της Γ.Γ.Α προκειμένου να διευκολυνθούν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες.

Η νέα ημερομηνία ορισμού της Γενικής Συνέλευσης θα κοινοποιηθεί έπειτα από νέα απόφαση του Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Σερρών όταν το επιτρέψουν τα νέα υγειονομικά δεδομένα.”

ΕΠΣ Αθηνών

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΑ αποφάσισε την αναβολή των αρχαιρεσιών της, που είχαν ορισθεί και ανακοινωθεί για την 31-03-2021, λόγω των συνθηκών και των μέτρων που έχουν ληφθεί από την Πολιτεία για την αντιμετώπιση της πανδημίας από τον covid–19. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και με νεότερη απόφαση θα οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών.

ΕΠΣ Φθιώτιδας

«Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Φ. στη συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε σήμερα 8 Μαρτίου 2021 διά περιφοράς (11:00 πμ — 12:00 πμ), αποφάσισε σύμφαινα με το Άρθρο 45 του Ν. 4778/21 και εν όψει της εφαρμογής των διατάξεών του, την αναβολή των αρχαιρεσιών της που είχαν ορισθεί και ανακοινωθεί για την 29 Μαρτίου 2021.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, συνθήκες και τα μέτρα που έχουν ληφθεί από την πολιτεία για την αντιμετώπιση της πανδημίας από τον COV1D 19 και με νεότερη απόφαση του Δ.Σ. θα ορισθεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής αρχαιρεσιών».

ΕΠΣ Πειραιά

“Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, κάνοντας χρήση  του άρθρου 45 του Ν. 4778/2021, αποφάσισε την αναβολή των αρχαιρεσιών της, που είχαν ανακοινωθεί  ότι θα πραγματοποιηθούν την 31 /03/2021, λόγω των συνθηκών και των μέτρων που έχουν

ληφθεί από την Πολιτεία για την αντιμετώπιση της  πανδημίας από τον covid 19.

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ παρακολουθεί τις εξελίξεις και με νεότερη απόφαση θα ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών.”

ΕΠΣ Χαλκιδικής

“Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη για την 31/3/2021 Γενική Συνέλευση  των σωματείων- μελών της ματαιώνεται, εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν.

Η Συνέλευση θα επανορισθεί σε ευθέτο χρόνο, όταν εξομαλυνθούν οι συνθήκες.”

ΕΠΣ Ηλείας: Αναβολή των εκλογών λόγω της απαγόρευσης των διαδημοτικών μετακινήσεων

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή