Με τον ΟΠΑΠ στο πλευρό της η Ελληνική Ομάδα στο SOCCA World Cup 2022 – Δείτε τη φανέλα που θα φοράει στο Μουντιάλ της Βουδαπέστης

Print Friendly, PDF & Email

Με την ευχή η φανέλα με το λογότυπο του ΟΠΑΠ να της φέρει γούρι, η Ελληνική Ομάδα mini ποδοσφαίρου προετοιμάζεται για το SOCCA World Cup 2022, που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στη Βουδαπέστη. Η φανέλα που θα φοράει η ομάδα στο παγκόσμιο τουρνουά παρουσιάστηκε, σε ειδική εκδήλωση, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου.

Τόσο κατά την προετοιμασία της, όσο και στη διάρκεια των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο SOCCA World Cup 2022, η Ελληνική Ομάδα θα έχει στο πλευρό της τον ΟΠΑΠ, τον Μεγάλο Χορηγό της, που στηρίζει την προσπάθειά της να ανέβει στο βάθρο για ακόμη μια φορά.

Στην παγκόσμια ελίτ

H Ελληνική Ομάδα mini ποδοσφαίρου έχει 11 χρόνια συνεχούς παρουσίας σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της υφηλίου και βρίσκεται στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της είναι η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο τελευταίο Μουντιάλ, που φιλοξενήθηκε στην Κρήτη το 2019 και είχε τεράστια απήχηση στο κοινό.

Όλοι οι αγώνες της Ελληνικής Ομάδας ήταν sold out. Επιπλέον, σε κάθε αγώνα είχε στο πλευρό της και 4-5 χιλιάδες φιλάθλους που βρίσκονταν έξω από το γήπεδο και παρακολουθούσαν τα ματς σε γιγαντοοθόνες.

Οι επίλεκτοι της Ελληνικής Ομάδας

Η 12μελής αποστολή της Ελληνικής Ομάδας, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο SOCCA World Cup 2022, θα απαρτίζεται από τους κορυφαίους παίκτες του φοιτητικού τουρνουά ΟΠΑΠ Unileague. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ερασιτεχνικές αθλητικές διοργανώσεις στην Ελλάδα, με δράση σε 11 πόλεις και συμμετοχή 4.000 αθλητών.

Το τμήμα scouting της Ελληνικής Ομάδας επέλεξε 55 από αυτούς τους αθλητές, οι οποίοι συμμετείχαν σε τρία camps προεπιλογής σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο. Από τα τρία camps προέκυψε ένα ρόστερ 18 παικτών, που τώρα πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Από αυτούς θα αναδειχθεί η τελική 12άδα της Ελληνικής Ομάδας, που θα συμμετάσχει στο SOCCA World Cup της Βουδαπέστης, από τις 10 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή