Μεγάλα κέρδη μοίρασε το ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park – Ο ΣΟΟΥ ΜΑΣΤ ΓΚΟΟΥ ΟΝ (FR) επικράτησε στη sprint απόσταση των 1.000 μέτρων

Νίκη για την ΓΙΟΥΝΙΟΝ ΤΖΟΫ (IRE)
Print Friendly, PDF & Email

Με εντυπωσιακές αφίξεις, πολλούς νικητές και μεγάλα κέρδη για τους τυχερούς ξεκίνησε η ιπποδρομιακή χρονιά με την 1η συγκέντρωση του έτους που πραγματοποιήθηκε, τη  Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, στο Markopoulo Park. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 8 νικήτριες στήλες στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 2.208,51 ευρώ.

Στη 2η  ελληνική ιπποδρομία και σε μια εντυπωσιακή άφιξη ο ΣΟΟΥ ΜΑΣΤ ΓΚΟΟΥ ΟΝ (FR) επέστρεψε στις νίκες στην ιπποδρομία που διεξήχθη στη sprint απόσταση των 1.000 μέτρων. Σε μία κούρσα με 6 συμμετέχοντες ο ΣΟΟΥ ΜΑΣΤ ΓΚΟΟΥ ΟΝ (FR) επικράτησε των αντιπάλων του έχοντας στη σέλα τον αναβάτη Ουμάν Γκανκαλί με χρόνο 1.00.54. Ο 8ετης πλέον καθαρόαιμος είναι ιδιοκτησίας και προπόνησης του Μιχάλη Ιωαννίδη.

Δείτε το βίντεο από τη 2η ελληνική ιπποδρομία:

2η νίκη για την ΓΙΟΥΝΙΟΝ ΤΖΟΫ (IRE) – Εντυπωσιακή η ΜΑΡ ΚΑΤ (GR) στην 7η ιπποδρομία

Η ΓΙΟΥΝΙΟΝ ΤΖΟΫ (IRE) σημείωσε τη 2η νίκη της καριέρας στην 6η ιπποδρομία. Η εκπρόσωπος του Thursday’s Syndicate επικράτησε των αντιπάλων με χρόνο 1.21.51 στα 1.300 μέτρα. Προπονητής της ΓΙΟΥΝΙΟΝ ΤΖΟΫ (IRE) είναι ο Παναγιώτης Κάσσης και στη σέλα της βρέθηκε ο αναβάτης Μάριος Χριστοφής.

Εντυπωσιακή και η ΜΑΡ ΚΑΤ (GR) στην τελευταία ιπποδρομία πέτυχε τη 2η νίκη της. Έχοντας τερματίσει 2η στις 2 τελευταίες της συμμετοχές, η ΜΑΡ ΚΑΤ (GR) είχε δείξει ότι βρισκόταν σε εκπληκτική κατάσταση από τον προπονητή της Γιώργο Κουβαρά. Η εκπρόσωπος του Σωτήρη Ζαχόπουλο επικράτησε των αντιπάλων της με χρόνο 1.22.72 στην κούρσα των 1.300 μέτρων με αναβάτη Εντιόν Τσέλα.

Εντυπωσιακή η ΜΑΡ ΚΑΤ (GR)

Νίκες για προπονητές και αναβάτες

Δύο νίκες σημείωσε ο προπονητής Μιχάλης Ιωαννίδης ενώ από μια πήραν οι Χρήστος Σταύρου, Παναγιώτης Κάσσης και Γιώργος Κουβάρας. Από πλευράς αναβατών από μία νίκη πέτυχαν οι Κωνσταντίνος Καποδίστριας, Ουμάν Γκανκαλί, Παναγιώτης Δημητσάνης, Μάριος Χριστοφής και Εντιόν Τσέλα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Μεγάλα κέρδη μοίρασε το ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park – Την 11η νίκη της καριέρας του εξασφάλισε ο ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (GB)

Νικήτρια στα 1.800 μ. η ΓΙΟΥΡΟ ΝΟ ΜΟΡ (IRE)
Print Friendly, PDF & Email

Πολλούς νικητές, μεγάλα κέρδη και εξαιρετικό θέαμα, επιφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στο Markοpoulo Park.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 17 νικήτριες στήλες στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 1.460,47 ευρώ.

Πρωτιά για την ΓΙΟΥΡΟ ΝΟ ΜΟΡ (IRE), τον ΜΑΡΒΕΛΟΥΣ ΜΑΪΝΤ (GB) και τον ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (GB)

Στην 3η ιπποδρομία και στην απαιτητική απόσταση των 1.800 μέτρων, νικήτρια αναδείχθηκε η ΓΙΟΥΡΟ ΝΟ ΜΟΡ (IRE). Συνιδιοκτησίας Malkot Stables & Σταύρου Άγγελου, η 7ετης φοράδα πέρασε πρώτη τη γραμμή του τερματισμού σε χρόνο 1.54.91. Προπονητής της ΓΙΟΥΡΟ ΝΟ ΜΟΡ (IRE) είναι ο Χρήστος Σταύρου και στη χθεσινή της νίκη την οδήγησε ο αναβάτης Κώστας Μαστοράκης.

Στην 3η συνεχόμενη νίκη του οδήγησε ο αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης τον ΜΑΡΒΕΛΟΥΣ ΜΑΪΝΤ (GB) στην 5η ιπποδρομία. Ο εκπρόσωπος των Anassa Stables επικράτησε σχετικά εύκολα των αντιπάλων του στην ιπποδρομία που πραγματοποιήθηκε στην sprint απόσταση των 1.000 μέτρων με χρόνο 0.59.84. Προπονητής του νεαρού 3ετη ίππου είναι ο Μιχάλης Ιωαννίδης.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον ΜΑΡΒΕΛΟΥΣ ΜΑΪΝΤ (GB)

Δείτε το βίντεο από 7η ιπποδρομία:

Σε μια δυνατή άφιξη στην τελευταία ιπποδρομία ο ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (GB) εκμεταλλεύτηκε την καλή εκκίνηση που του εξασφάλισε ο αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης και επικράτησε των αντιπάλων του με χρόνο 0.58.87 στα 1.000 μέτρα. Για τον εκπρόσωπο του Απόστολου Μπαγιάστα και του Άγγελου Σταύρου αυτή ήταν η 11η νίκη στην καριέρα του. Ο ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (GB) προπονείται από τον Χρήστο Σταύρου.

Νίκες για αναβάτες και προπονητές

Τρείς νίκες σημείωσε ο αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης ενώ από δύο πέτυχαν οι Κωνσταντίνος Καποδίστριας και Κώστας Μαστοράκης.

Από πλευράς προπονητών από δύο νίκες σημείωσαν οι Μιχάλης Ιωαννίδης, Ειρήνη Κεράτσα και Χρήστος Σταύρου ενώ μία νίκη πήρε και ο προπονητής Παναγιώτης Κάσσης.