“Μοίρασαν λάθος τη σύνθεση της Εθνικής ομάδας – Πόσο εξευτελισμό ακόμα αντέχουν εκεί στην ΕΠΟ;”

Print Friendly, PDF & Email

“Το βασικό θέμα σήμερα στα ΜΜΕ, από το φιλικό με τους Νεοζηλανδούς δεν ήταν το ματς αλλά η ανικανότητα, η αβάσταχτη ελαφρότητα, η ανυποληψία, η αφερεγγυότητα, των υπεύθυνων της ΕΠΟ για την εθνική ομάδα, που δεν μπόρεσαν ούτε αυτό: να οργανώσουν δηλαδή ένα διεθνές φιλικό παιχνίδι! Μιλάμε για πλιατσικολόγους που αν είχαν λίγη τσίπα, θα είχαν παραιτηθεί όλοι μαζί… χθες! Όχι σήμερα, χθες!

Απολαύστε οργάνωση φιλικού και πείτε μου σε ποια χώρα η Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της, θα έκανε τόσες πολλές γκάφες μέσα σε τόσο λίγο χρόνο! Για του λόγου το αληθές:

-Ταλαιπώρησαν την αποστολή των Νεοζηλανδών μέχρι να της οριστικοποιήσουν που θα γίνει το φιλικό, καθώς δεν έβρισκαν γήπεδο να παίξουν!

-Η ξένη αποστολή ζήτησε γήπεδο να προπονηθεί παραμονή του φιλικού και της παραχώρησαν το γήπεδο στη Βουλιαγμένη. Όμως οι άνθρωποι το είδαν, τρόμαξαν με τον αγωνιστικό χώρο και αποχώρησαν. Με τα πολλά τους έστειλαν και αυτούς στη Νέα Σμύρνη, εκεί που προπονήθηκε και η εθνική μας ομάδα. Και όπως έλεγαν αρκετοί διεθνείς, σε αγωνιστικό χώρο… τσιμέντο!

-Το γήπεδο της Ριζούπολης, δεν πληροί τις προϋποθέσεις της FIFA και της UEFA για διεθνείς αγώνες επίσημους κι φιλικούς αγώνες αλλά η ΕΠΟ δεν έβρισκε γήπεδο για το συγκεκριμένο παιχνίδι και κατέληξε εκεί, με αποτέλεσμα το ματς να γίνει κεκλεισμένων των θυρών για να αποφύγουν τη… δαγκάνα της FIFA. Ο,τι και καλά ήταν ανεπίσημο ματς…

-Χθες, ημέρα του φιλικού, ο ηλεκτρονικός πίνακας του γηπέδου που δείχνει σκορ και χρόνο, δεν δούλευε κατά τη διάρκεια του αγώνα!

-Δεν υπήρχε wi-fi στο γήπεδο και αναγκάστηκαν να φέρουν φορητούς ενισχυτές -να το πω έτσι- για να υπάρξει ένα υποτυπώδες δίκτυο…

-Πριν ξεκινήσει ο αγώνας, από την ΕΠΟ μοίρασαν λάθος συνθέσεις των δύο ομάδων και ειδικά της εθνικής μας ομάδας, όχι των Νεοζηλανδών, την είχαν κάνει μπάχαλο! Μια ενδεκάδα που δεν υπήρχε καν επιθετικός και ο πιο προωθημένος παίκτης φαινόταν ο… Μπακασέτας!

Μάλιστα αυτό το χαρτί το πήρε και η UEFA για να ενημερώσει τον κόσμο… Μετά από όλα αυτά, ας μας πουν πόσο εξευτελισμό αντέχουν εκεί στην ΕΠΟ, γιατί πραγματικά είναι απορίας άξιο.

Κι όλα αυτά χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη αν υπήρχε ζεστό νερό στα αποδυτήρια ή ζέσταναν νερό σε κατσαρολάκια όπως έκαναν κάποτε οι μανάδες μας όταν ήμασταν μικροί για να μας κάνουν μπάνιο σε σκάφη…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ

Πηγή: https://www.apexsports.gr/

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή