“Να μην επιτραπεί η συμμετοχή των Άρη, ΑΕΚ, ΟΦΗ και Ιωνικού στο νέο πρωτάθλημα”!

Ο δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος
Print Friendly, PDF & Email

“Να μην επιτραπεί η συμμετοχή των ΠΑΕ ΑΡΗΣ,ΑΕΚ,ΟΦΗ και ΙΩΝΙΚΟΣ στο νέο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 1 και των ΠΑΕ ΑΕΛΑΡΙΣΑ,ΑΙΓΑΛΕΩ,ΟΦΙ,ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ,ΗΡΟΔΟΤΟΣ και ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ στο νέο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2 μέχρι να συμμορφωθούν στις τελεσιδικες αποφάσεις του ΔΔΠ/ΕΠΟ” ζητούν με αίτηση προς την ΕΠΟ 25 πρώην ποδοσγαιριστές.

Το κείμενο της αίτησης – καταγγελίας έχει ως εξής:

ΠΡΟΣ

1.ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ/ΕΠΟ,
2.ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ,

3.ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
1.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΈΛΕΓΧΟΥ, ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ,
2.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,
3.ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ,
4.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ,
5.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΓΑ,
6.SUPER LEAGUE 1-2,
7 .ΠΣΑΠ
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ  ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ
Α Ι Τ Η Σ Η – Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α
1.Του Ευθυμίου ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗ,
2.Του Κωνσταντίνου ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ,
3.Του Γρηγορίου ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ,
4.Του Εμμανουήλ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΥ,
5.Του Μιχαήλ ΚΥΡΓΙΑ,
6.Του Στυλιανού ΤΣΟΥΚΑΝΗ,
7.Του Ricardo FATY,
8.Του Παντελή ΚΑΦΕ,
9.Του Χρήστου ΜΠΟΥΡΜΠΟΥ,
10.Του Matias Ricardo VERON,
11.Του Αλέξανδρου ΠΕΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ,
12.Του Λάμπρου ΚΕΦΑΛΟΥΚΟΥ,
13.Του Diogo SISTON,
14.Του Marcelo DAMIANO,
15.Του Vedran MURATOVIC,
16.Του Νικολάου ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ,
17.Του Pele FRIMPONG,
18.Του Μηνά ΙΩΣΗΠΟΥ,
19.Του Ευσταθίου ΡΟΚΑ,
20.Του Αθανασίου ΠΙΝΔΩΝΗ,
21.Του Φωτίου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,
22.Του Μιλτιάδη ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ,
23.Του Γεωργίου ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ,
24.Του Αντρέα ΧΟΥΣΑ,
25.Του Αντωνίου ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.
όλων επαγγελματιών ποδοσφαιριστων,
μελών της”Κίνησης Ελεύθερων Ποδοσφαιριστων” (ΚΕΠ) και του ΠΣΑΠ.
                   Κ Α Τ Α
1.Της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία “ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΑΡΗΣ ΠΑΕ” που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη κι εκπροσωπειται νόμιμα,
2.Της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία”ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΕΚ” που εδρεύει στην Αθήνα κι εκπροσωπείται νόμιμα,
3.Της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία”ΠΑΕ ΟΦΗ”που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης κι εκπροσωπειται νόμιμα,
4.Της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία”ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ” που εδρεύει στην Νίκαια κι εκπροσωπειται νόμιμα,
5.Της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία”ΠΑΕ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ-ΟΦΙ”που εδρεύει στην Ιεράπετρα κι εκπροσωπειται νόμιμα,
6.Της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία”ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ”που εδρεύει στην Λάρισα κι εκπροσωπειται νόμιμα,
7.Της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία “ΠΑΕ ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ” που εδρεύει στο Αιγάλεω κι εκπροσωπειται νόμιμα,
8.Της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία”ΠΑΕ Γ.Ε.ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ” που εδρεύει στην Πάτρα κι εκπροσωπειται νόμιμα.
9.Της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία “ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ”που εδρεύει στον Βόλο κι εκπροσωπειται νόμιμα.
10.Της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία ” ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ” που εδρεύει στο Ηράκλειο κι εκπροσωπειται νόμιμα.
Κύριε Πρόεδρε – Αξιότιμα μέλη,
Όπως γνωρίζετε, είμαστε πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των ΠΑΕ ΑΡΗΣ,ΑΕΚ,ΟΦΗ,ΙΩΝΙΚΟΣ,ΟΦΙ,ΑΕΛ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ , ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και ΗΡΟΔΟΤΟΣ, αντίστοιχα,έχοντας μάλιστα αγωνισθεί  στις ομάδες για το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE1 και 2 πριν υποβιβασθουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Επειδή τα συμβόλαια μας παραβιασθηκαν, προσφυγαμε στις διαιτητικές επιτροπές σας και παρότι δικαιωθηκαμε, με ευθύνη της ΕΠΟ, δεν μπορέσαμε να εκτελέσουμε τις αποφάσεις τους.
Την ίδια τύχη δυστυχώς είχε πλήθος εξωδικων και δικαστικών ενεργειών μας, στις οποίες προχωρήσαμε μέσω του κοινού πληρεξουσιου δικηγόρου μας.
Φαίνεται όμως οτι η Θεία Δίκη διά της Θέμιδας της Στρογγυλής Θεάς, οδήγησε τόσο την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA, όσο και τον ανανεωμένο “Ποδοσφαιρικό Άρειο Πάγο” , το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου των Αρεοπαγιτων, να επαναφέρει την Δικαιοσύνη και τη Νομιμότητα στον πολύπαθο χώρο του επαγγελματικου ποδοσφαίρου.
Συγκεκριμένα αυτά τα δύο ποδοσφαιρικά όργανα με σειρά αποφάσεων τους ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ, ΒΕΡΟΙΑ,ΤΡΙΚΑΛΑ,ΝΙΚΗ κλπ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ.
Κι ενώ όσον αφορά τις αποφάσεις της FIFA, παρά την μη συμμόρφωση της ΕΠΟ και των οργάνων της, οι ΠΑΕ ΑΡΗΣ και ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ αναγκασθηκαν να εξοφλήσουν τους ποδοσφαιριστές μετά την επιβολή αυστηρων πειθαρχικων ποινών, αντίθετα όσον αφορά τις αποφάσεις του Διαιτητικου Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, οι υπόλοιπες των καθ’ων ΠΑΕ  (αντίθετα με τις ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ,ΤΡΙΚΑΛΑ,ΝΙΚΗ που συμμορφώθηκαν!) αρνούνται να τις εκτελέσουν υπό τις ευλογίες του Τμήματος Αδειοδότησης της ΕΠΟ που εξακολουθεί να αρνείται να εφαρμόσει πιστά τον Κανονισμό Αδειοδότησης και το Καταστατικό της ΕΠΟ!
Προς πλήρη ενημέρωση σας, σας παραπεμπουμε στις αποφάσεις(υπ. Αριθμ.107 /2020, 129/2020,137/2020,138/2020,142/2020,143/2020,7/2021 , 8/2021,82/2022 κλπ) του Διαιτητικου Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ που εκδόθηκαν επί των αιτήσεων μας, εκ των οποίων ναι μεν ΜΟΝΟΝ 15 ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΒΑΘΜΩΝ, (συμπεριλαμβανομένης και της απόρριψης της αίτησης αναψηλαφησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ), ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΔΠ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΟΝ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΝΤΟΒΑ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΈΤΕΡΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟ, πλην όμως όλες δέχθηκαν οτι:
Α.Η ΝΕΑ ΠΑΕ(ΑΡΗΣ κλπ.) ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΑΕ!
Β. Η ΝΕΑ ΠΑΕ(ΑΡΗΣ κλπ.) ΥΠΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ 50% ΝΟΜΙΜΟΤΟΚΩΣ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ!
Γ. ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΌΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017 ΤΟΥ ΆΡΘΡΟΥ 111 ΤΟΥ Ν. 2725 ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ!
ΕΠΕΙΔΗ ήδη έχουν δικαιωθεί κι έχουν εισπράξει τα δεδουλευμένα τους στην Ελλάδα οι συνάδελφοι μας ΚΟΝΤΟΒΑΣ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ,WANGA,ΨΙΑΝΟΣ κλπ και στο εξωτερικό οι SISTON, UBIDES, ORIOL,CASALDO, PALAZUELOS κλπ, γεγονός που συνιστά απαράδεκτη ΆΝΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΑΣ, σύμφωνα με τη νομολογία του CAS!
ΕΠΕΙΔΗ οι παραπάνω αιτιολογιες του ΣΚΕΠΤΙΚΟΥ των αμετάκλητων διαιτητικων αποφάσεων του ΔΔΠ/ΕΠΟ, σύμφωνα με την πάγια νομολογία του Αρείου Πάγου, ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟ!
ΕΠΕΙΔΗ το αρμόδιο όργανο, η τότε Διεύθυνση και το νυν Τμήμα Αδειοδότησης της ΕΠΟ, παρά τις αιτήσεις, καταγγελίες κι αναγγελιες μας, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΔΠ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ.
ΕΠΕΙΔΗ το γεγονός της μη επιβολής από το ΔΔΠ της πειθαρχικης ποινής της αφαίρεσης τριών βαθμών, λόγω δήθεν καταχρηστικοτητας, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει οτι δεν μπορούν να επιβληθούν από τα καταστατικα όργανα σας οι προβλεπόμενες από το Καταστατικό σας πειθαρχικες ποινές σε βάρος των μη συμμορφουμενων διαδόχων ΠΑΕ!
ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΆΡΘΡΟ 66,ΠΑΡ.17, ΠΕΡΙ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΑΣ:
“ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΈΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ FIFA, ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ (CAS) ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟ, ΠΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟ.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
Η ΕΠΟ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΈΚΤΑΚΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Ή ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΔΕΛΤΙΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΕ Ή ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥΣ.”
ΕΠΕΙΔΗ οι επικαλούμενες αποφάσεις μας του ΔΔΠ ναι μεν εκδόθηκαν μετά την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, πλην όμως έχουν ΆΜΕΣΗ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΙΣΧΥ, οπότε αρχικά πρέπει να διατάξετε την ανάκληση των δελτίων των ποδοσφαιριστων των διαδόχων ΠΑΕ ,μέχρι να σεβασθουν τις αποφάσεις και να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις μας και στη συνέχεια, κι εφόσον εξακολουθησουν να μην συμμορφωνονται, να απαγορεύσετε την συμμετοχή των συγκεκριμένων ΠΑΕ  στα επόμενα πρωταθληματα της περιόδου 2022-2023!
ΕΠΕΙΔΗ ειλικρινά, δίκην νομικού τελεσιγραφου, είχαμε απευθύνει την τελευταία προειδοποίηση πριν προσφύγουμε στην FIFA, όπου σας υπενθυμίζαμε οτι θα βρεθείτε ως υποτροποι ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της μετά την τιμωρία που σας επιβλήθηκε για την υπόθεση ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΙ (την οποία θα είχατε αποφύγει, αν το τότε ΔΔΠ είχε δεχθεί την πρόσθετη παρέμβαση των τεσσάρων εκ των πρώτων εξ ημών και είχε διατηρήσει την απόφαση της ΕΙΠ!).
ΕΠΕΙΔΗ εκτός της FIFA, όπου ήδη έχουμε προσφύγει ενώπιον της Πειθαρχικής επιτροπής της, είχαμε ήδη ζητήσει την παρέμβαση της Επιτροπής Δεοντολογίας κατά της προηγούμενης διοίκησης της ΕΠΟ, ακριβώς γιατί αγνόησε την αίτηση μας με το ίδιο περιεχόμενο και αιτητικο,και στην συνέχεια λόγω της πολύμηνης ΑΡΝΗΣΙΔΙΚΙΑΣ της , κατόπιν άλλης Μηνυτήριας Αναφοράς του πληρεξουσίου μας, προέκυψε η παρέμβαση του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου επί θεμάτων Αθλητισμού κ.Ζαχαρια ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ.
ΕΠΕΙΔΗ δυστυχώς η Επιτροπή Δεοντολογίας όχι μόνο συνεχίζει να υπολειτουργεί αλλά, παρότι μας βεβαίωσε οτι η εκκρεμούσα από τον Σεπτέμβριο του 2021 καταγγελία μας βρίσκεται στο στάδιο της σύνταξης Τελικής Έκθεσης, τελικά αντί να απαντήσει στο χθεσινό email μας για την πορεία της υπόθεσης μας, κοινοποίησε κλήση για έγγραφες εξηγήσεις του νομικού συμβούλου της ΚΕΠ επί σχετικής καταγγελίας του προηγούμενου Διευθυντή της πάντα αμαρτωλής Αδειοδότησης της ΕΠΟ κ.Γεωργιου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ!
ΕΠΕΙΔΗ υπάρχει τεράστιο θεσμικό πρόβλημα στην εφαρμογή των κανονισμών και στην εκτέλεση των αποφάσεων, καθώς ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους και από την Πολιτεία,και από την FIFA,ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟ.
(ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ-ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ-ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ-ΠΕΕΟΔ ΚΑΙ ΔΔΠ!)
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μας
             ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ
1.ΝΑ εισάγετε κατά προτεραιότητα την παρούσα αίτηση μας στην επόμενη συνεδρίαση, είτε της Εκτελεστικής Επιτροπής, είτε της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων,
2.ΝΑ εφαρμόσετε αμελλητι τις προαναφερθεισες αποφάσεις του Διαιτητικου Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου και της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ υπέρ όλων των αιτούντων,
3.ΝΑ επιβαλλετε στο Τμήμα Αδειοδότησης της ΕΠΟ την ΆΜΕΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ κατ’εφαρμογην του ισχύοντος Κανονισμού Αδειοδότησης,
4.ΝΑ ανακαλεσετε, μέσω της ΕΙΠ, την ισχύ των Δελτίων Αθλητικής Ιδιότητας των επαγγελματιών ποδοσφαιριστων των ΠΑΕ ΑΡΗΣ,ΑΕΚ,ΟΦΗ,ΙΩΝΙΚΟΣ,ΛΑΡΙΣΑ,ΟΦΙ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ,ΑΙΓΑΛΕΩ,ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και ΗΡΟΔΟΤΟΣ, μέχρι να συμμορφωθουν στις ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ αποφάσεις του Διαιτητικου Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ,
5.ΝΑ μην επιτρέψετε την συμμετοχή των ΠΑΕ ΑΡΗΣ,ΑΕΚ,ΟΦΗ και ΙΩΝΙΚΟΣ στο νέο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 1 και των ΠΑΕ ΑΕΛΑΡΙΣΑ,ΑΙΓΑΛΕΩ,ΟΦΙ,ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ,ΗΡΟΔΟΤΟΣ και ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ στο νέο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2 μέχρι να συμμορφωθούν στις τελεσιδικες αποφάσεις του ΔΔΠ/ΕΠΟ.
Άλλως,
ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ οτι:
Α.ΘΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ σε συνέχεια της εκκρεμουσης καταγγελίας μας,
Β.ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,
Γ.ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ FIFA ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΩΣ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ.
Υ. Γ. ΝΑ μας κοινοποιήσετε μέσω του email του πληρεξουσιου δικηγόρου μας την απόφαση που θα ληφθεί από τα αρμόδια καταστατικα όργανα σας.
               ΑΘΗΝΑ 12.7.2022
Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΜΔΣΑ 14162, ΑΦΜ 033363189,
ΦΑΒΙΕΡΟΥ 47, ΑΘΗΝΑ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή