Αυγενάκης – Φιλιππούσης: Στο ποδόσφαιρο αλληλοκατηγορούνται, στους Μεσογειακούς Αγώνες συνεργάζονται…

Αυγενάκης και Φιλιππούσης (με τη δίχρωμη μάσκα) ποζάρουν με αφορμή σύσκεψη για τους Μεσογειακούς Αγώνες. Πηγή φωτογραφίας: https://www.facebook.com/avgenakis.gr/posts/593441108817480
Print Friendly, PDF & Email

Ενώ ΕΠΟ και “υφυπουργείο αθλητισμού” ανταλλάσσουν το τελευταίο διάστημα δημόσιες αλληλοκατηγορίες και βαρύτατους χαρακτηρισμούς και παρότι μεταξύ των δύο θεσμών δεν υπάρχει καμία επαφή, κάτι που αποτελεί διατυπωμένο παράπονο μελών της εκτελεστικής επιτροπής της ομοσπονδίας, που τυγχάνει να ανήκουν στον κυβερνών κόμμα, οι συναντήσεις του υφυπουργού αθλητισμού με τον “εν τοις πράγμασι” διοικητή της ΕΠΟ, Ι. Φιλιππούση, είναι συχνές.

ΕΠΟ: Να διοριστεί προσωρινή διοίκηση στο υφυπουργείο – Αυγενάκης: Έκαναν παροιμιώδη γκάφα

Αυτό οφείλεται στις πολλές ιδιότητες του Φιλιππούση που εκτός από “αφεντικό” στην ΕΠΟ είναι παράγοντας της ποδηλατικής ομοσπονδίας, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Ολυμπιακής Επιτροπής και γενικός γραμματέας της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων”.

Στις 13 Φεβρουαρίου, Αυγενάκης – Φιλιππούσης, συναντήθηκαν στο Ρέθυμνο, στο πλαίσιο εκδήλωσης ποδηλατικού σωματείου, που τίμησε τον Φιλιππούση για την προσφορά του στη ποδηλασία.

Συνάντηση Αυγενάκη – Φιλιππούση σε ποδηλατική εκδήλωση στο Ρέθυμνο

Στις 5 Μαρτίου υπήρξε νέα συνάντηση στο Ηράκλειο με αφορμή σύσκεψη για τις ετοιμασίες των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων “Ηράκλειο 2023”. Αυτή τη φορά ο Φιλιππούσης δεν συνάντησε τον Αυγενάκη ως παράγοντας της ποδηλασίας αλλά ως μέλος του προεδρείου της ΔΕΜΑ…

 

 

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή