ΓΓΑ: Δεν ήταν ενδεδειγμένη η διαχείριση από την ποδοσφαιρική οικογένεια των προετοιμασιών διοργάνωσης της SL2

Print Friendly, PDF & Email

Αόριστες αιχμές προς την “ποδοσφαιρική οικογένεια” (sic) περί μη ενδεδειγμένης  διαχείρισης από την ποδοσφαιρική οικογένεια των προετοιμασιών διοργάνωσης της SL2, αφήνει η ΓΓΑ στην ενημέρωση προς τα ΜΜΕ μετά τη συνάντηση με αντιπροσωπεία της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.

Η ενημέρωση αναφέρει τα εξής:

Για περισσότερες από δύο ώρες και σε κλίμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που αιτήθηκε η Super League 2 με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Τη Λίγκα εκπροσώπησαν οι Λεωνίδας Λεουτσάκος (πρόεδρος), Χαράλαμπος Σταμούλης (α’ αντιπρόεδρος – Απόλλων Πόντου), Αχιλλέας Μπίκας (β’ αντιπρόεδρος – Βέροια), Αλέξης Κούγιας (ΑΕΛ), Χρήστος Πρίτσας (Κηφισιά) και Κώστας Καραπαπάς (Ολυμπιακός Β’).
Συζητήθηκαν οι εκκρεμότητες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νέα κατηγορία, διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν ενδεδειγμένη η έως τώρα διαχείριση από την ποδοσφαιρική οικογένεια των προετοιμασιών διοργάνωσης της αναβαθμισμένης SL2 και αναζητήθηκαν συντονισμένα βήματα, προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω το πρωτάθλημα σε θεσμικά και οικονομικά ζητήματα, ώστε να εκκινήσει.
Συμφωνήθηκε, μάλιστα, ότι η αναδιάρθρωση/συγχώνευση του περασμένου Ιουνίου, με τα αυστηρά κριτήρια βιωσιμότητας του ν. 4809/2021, είναι η «χρυσή ευκαιρία» για να αναβαθμιστεί το προϊόν, να προκύψει μια απολύτως αξιόπιστη επαγγελματική κατηγορία, αντάξιος προθάλαμος της Super League 1 και οι ΠΑΕ της SL2 δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή