Ο ΟΠΑΠ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού με τα παιδιά και τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη –  Μια ξεχωριστή προπόνηση στην Αθλητική Ακαδημία ΟΠΑΠ «Δάφνη Δαφνίου»

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης με τα παιδιά της Αθλητικής Ακαδημίας ΟΠΑΠ «Δάφνη Δαφνίου»
Print Friendly, PDF & Email

Για άλλους σημαίνει χαρά, για άλλους διασκέδαση, για άλλους υγεία και για άλλους υγιής ανταγωνισμός. Ο αθλητισμός μπορεί να οριστεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και να προκαλέσει διαφορετικά συναισθήματα σε κάθε άνθρωπο.

Ο ΟΠΑΠ γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και την παιδική ομάδα μπάσκετ της Αθλητικής Ακαδημίας ΟΠΑΠ της Δάφνης Δαφνίου, αναζητώντας τι σημαίνει αθλητισμός στο μυαλό των παιδιών. Ο πρώην διεθνής με την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ και Σύμβουλος του προγράμματος “Big Greeks” της ΕΟΚ βρέθηκε σε μια προπόνηση των παιδιών και μίλησε μαζί τους για τα οφέλη του αθλητισμού.

Δείτε το βίντεο:

Ο ΟΠΑΠ στηρίζει το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού

Ο ΟΠΑΠ, που αποτελεί τον μεγαλύτερο υποστηρικτή του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, υλοποιεί, μεταξύ άλλων, και το πρωτοποριακό πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ. Μέσω αυτού, υποστηρίζονται 128 ποδοσφαιρικές ακαδημίες και 50 ακαδημίες μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτές συμμετέχουν συνολικά 18.000 παιδιά, τα οποία λαμβάνουν αθλητικό εξοπλισμό και προπονητικές κατευθύνσεις με βάση τα διεθνή πρότυπα, ενώ έχουν και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

Επιπλέον, το πρόγραμμα διαθέτει την πλατφόρμα Sports Academies Online, μέσω της οποίας, τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς τους, έχουν πρόσβαση σε ειδικό επιστημονικό υλικό για θέματα που αφορούν πολλά ιατρικά πεδία.

Σκοπός των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ είναι να διασφαλίσει ότι οι σημερινοί μικροί αθλητές θα γίνουν καλύτεροι άνθρωποι αύριο και ότι το μέλλον του Ελληνικού αθλητισμού στηρίζεται σε γερές βάσεις.

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης με τα παιδιά της Αθλητικής Ακαδημίας ΟΠΑΠ «Δάφνη Δαφνίου»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή