ΠΑE Άρης: "Εξυγίανση ακούμε αλλά η διαπλοκή βασιλεύει..."

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή τη νίκη της Λαμίας το «Ελ Πάσο» με αμφισβητούμενο πέναλτι, η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση αφήνοντας αιχμές κατά της ΚΕΔ και της ΕΠΣ Φωκίδας, από την οποία προέρχεται ο παρατηρητής του αγώνα Καλλιθέα – Λαμία.

Παράλληλα οι «κίτρινοι» κάνουν λόγο για ύποπτα παιχνίδια, ενώ υποστηρίζουν πως η διαπλοκή συνεχίζει να βασιλεύει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για αυτό καλούν την ΠΔΕ της ΕΠΟ και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη να διερευνήσουν την υπόθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με έκπληξη και οργή πληροφορηθήκαμε από μερίδα των ΜΜΕ πως ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας είναι χορηγός της ΕΠΣ Φωκίδας, από την οποία, όλως τυχαίως (;;;), προέρχεται ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα Καλλιθέα-Λαμία, κ. Φλωράκης. Έτσι, φυσικά, εξηγείται και γιατί ο διαιτητής του συγκεκριμένου αγώνα, κ. Τσαμούρης, είναι… «κόσμημα», σύμφωνα με την ανακοίνωση της Λαμίας.

Τελικά, η διαπλοκή ζει και βασιλεύει στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει να πιστεύει ότι η ΚΕΔ αγνοούσε την παραπάνω… λεπτομέρεια. Ό,τι δηλαδή, ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας είναι χορηγός της ΕΠΣ Φωκίδας, στην οποία ανήκει ο κ. Φλωράκης, ο μοναδικός Έλληνας που ΔΕΝ ΕΙΔΕ την αλλοίωση αποτελέσματος στο «Ελ Πάσο».

Σε διαφορετική περίπτωση, αν η ΚΕΔ το γνώριζε, τότε είναι συνυπεύθυνη στο «έγκλημα».

Επειδή, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ πιστεύει ότι η ΚΕΔ δεν γνώριζε την παραπάνω… λεπτομέρεια, καλεί τα μέλη της Επιτροπής να διερευνήσουν την υπόθεση άμεσα και να πράξουν τα δέοντα. Διότι κάποιοι έχουν αποθρασυνθεί τόσο πολύ που δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα…

Επίσης, ζητάμε από την Προσωρινή Διοίκηση της ΕΠΟ και τον υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Βασιλειάδη, να ερευνήσουν την παραπάνω υπόθεση και να παρέμβουν.

Διότι θα το ξαναπούμε: Εξυγίανση ακούμε, αλλά εξυγίανση δεν βλέπουμε. Απεναντίας, βλέπουμε ύποπτα παιχνίδια υπό την ανοχή των θεσμικών οργάνων.

Και «η γυναίκα του Καίσαρα εκτός από το να είναι τίμια, πρέπει να φαίνεται κιόλας…»

Μετά -και- τις σημερινές αποκαλύψεις, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προς τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να διαφυλάξει τα συμφέροντά της.

Είμαστε υποψιασμένοι για το τι «μαγειρεύουν» κάποιοι, καθώς οδεύουμε προς το φινάλε του πρωταθλήματος…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here