Παραδόθηκαν από τον υφ. Αθλητισμού 2.500 μάσκες στους εργαζομένους της ΓΓΑ

Print Friendly, PDF & Email

Από ένα ζευγάρι υφασμάτινες μάσκες, για κάθε εργαζόμενο στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και στις εποπτευόμενές της αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα, παρέδωσε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Η συμβολική χειρονομία αποτελεί ένα ελάχιστο «ευχαριστώ» για τη μεγάλη συνεισφορά και τις άοκνες προσπάθειές τους επί δίμηνο, μαζί και με τις διοικήσεις των αθλητικών κέντρων, ώστε όλα να είναι έτοιμα στην επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού «όταν όλη η Ελλάδα έμενε σπίτι, στη μάχη με τον κορωνοϊό, εσείς μένατε στο… αθλητικό σας σπίτι και προετοιμάζετε την επαναλειτουργία του»!

Τις περίπου 2.500 μάσκες παρέλαβαν σε ειδική εκδήλωση στο ΟΑΚΑ από τον κ. Αυγενάκη, για να τις διανείμουν στα μέλη τους, τα προεδρία των Συλλόγων Εργαζομένων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και των ΟΑΚΑ, ΣΕΦ και ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά, παρουσία των διοικήσεων των αθλητικών εγκαταστάσεων. Οι περίπου 1.000 μάσκες θα αποσταλούν στα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα εκτός Αττικής.

Σύσκεψη του κ. Αυγενάκη με την ΕΛ.ΑΣ. και το ΟΑΚΑ για τα μέτρα ασφαλείας από αύριο στο άνοιγμα των περιβαλλόντων χώρων των εγκαταστάσεων

Νωρίτερα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού είχε συνεργασία με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχο Παναγιώτη Κολίντζα, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος ΟΑΚΑ, Αστυνόμο Β’, Σπύρο Καραχάλιο, τη διοίκηση του ΟΑΚΑ και τον Συντονιστή Γενικό Διευθυντή, Κωνσταντίνο Χαλιορή. Σχεδιάστηκε το πλάνο λειτουργίας από αύριο Τρίτη, 12 Μαΐου, οπότε και θα επιτρέπεται ξανά η πρόσβαση στους περιβάλλοντες χώρους των εγκαταστάσεων σε όλους τους αθλούμενους, προκειμένου να αποτραπεί ο συγχρωτισμός.

Αποφασίστηκε να λειτουργούν μόνο δύο είσοδοι – έξοδοι στο ΟΑΚΑ (πύλη Α και σταθμός Ειρήνη) από 05:30-00:30 και να πραγματοποιούνται συνεχείς περιπολίες με συστάσεις, αν χρειαστεί, προς τους πολίτες ώστε να τηρούνται αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή