“Πόσο μίσος μπορεί να έχει ο νομοθέτης απέναντι στους ανθρωπάκους που τρέχουν ένα σωματείο”

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Κ. Κωνσταντινίδης
Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, με αναρτήσεις στα social media αναφέρει τα εξής:

«Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω ποσό μίσος μπορεί να έχει ο νομοθέτης απέναντι στους ανθρωπάκους που τρέχουν ένα σωματείο. Διαγραφή; Εξαφάνιση; Εκτός γηπέδου; Μα πες μου αλήθεια τι ακριβώς σκεφτόσουν ω μέγα ταξιθέτη του σύμπαντος όταν συνέλαβες αυτά τα μεγαλειώδη πράγματα;»

«Ο πολιτικός ο οποίος 3 1 /2 χρόνια ομοσπονδία της χώρας, ο πολιτικός ο οποίος 3 1 /2 χρόνια λοιδορεί την ΕΠΟ και όλους τους ανθρώπους που υπηρετούμε του ποδόσφαιρο παντού στην Ελλάδα, προκειμένου να την γονατίσει, νομοθετεί αναδρομικά προκειμένου να εκλέξει πρόεδρο δίκης του επιλογής στην ΕΠΟ και στην συνέχεια αρνιόταν πεισματικά να συναντηθεί μαζί του, ο πολιτικός ο οποίος δεν ξέρει πως διατηρούν ένα σωματείο στη ζωή, ο πολιτικός που δεν έχει κλάψει μέσα στη λάσπη γιατί έχασε η ομάδα του χωριού, ο ατσαλάκωτος που δεν έχει νιώσει μυρωδιά των αποδυτηρίων και  την  έξαψη του αγώνα.

Ο πολιτικός που δεν έχει ονειρευτεί ποτέ να παίζει στον τελικό του CL, να σκοράρει τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων όπως όλοι μας είχαμε ονειρευτεί όταν ήμασταν παιδιά.

Αυτός ο άνθρωπος κουνάει το δάκτυλο, πετάει έξω από τα γήπεδα τις ομάδες , εξαφανίζει σωματεία και στερεί από το γιο μου, την κόρη σου, τα παιδιά μας το δικαίωμα στο όνειρο με πρόσχημα μητρώο. Οκ κατάλαβα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή