Σε χώρα των Βαλκανίων ο τελικός Κυπέλλου – “Όχι” των φιναλίστ για την Κωνσταντινούπολη – Αρνητική στάση από την αστυνομία Κύπρου!

Print Friendly, PDF & Email

Η σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ με θέμα τον ορισμό του τελικού Κυπέλλου, αναβλήθηκε για 24 ώρες, επειδή στις επαφές, που προηγήθηκαν, δεν υπήρξε οριστική συμφωνία για την χώρα που θα τον φιλοξενήσει.

Τα “δεδομένα” που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή έχουν ως εξής:

Α. Ο τελικός Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία θα γίνει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε χώρα των Βαλκανίων. Ήδη με μια ομοδσπονδία έχει επέλθει συμφωνία, ωστόσο, όπως έδειξε και η περίπτωση του Κύπρου, η θετική απόκριση της αλλοδαπής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας δεν αποτέλει ικανή συνθήκη για τη διεξαγωγή του τελικού στη χώρα που εδρεύει.

Β. Στο τραπέζι έπεσε η λύση της Κωνσταντινούπολης, όμως ΑΕΚ και ΠΑΟΚ εκφράστηκαν αρνητικά και η ΕΠΟ σταμάτησε να το σκέπτεται.

Γ. Μέχρι σήμερα το πρωί η αστυνομία της Κύπρου δεν απάντησε στο νέο αίτημα της ΚΟΠ, γεγονός που εκτιμήθηκε στην ΕΠΟ ως αρνητική απάντηση. Μάλιστα σε ελλαδικά ΜΜΕ έγιναν δηλώσεις αξιωματούχου της κυπριακής αστυνομίας, στις οποίες υποστήριξε ότι “το θέμα έχει λήξει” λόγω του φόβου επεισοδίων εκτός γηπέδου.

Δ. Η ΕΠΟ προχώρησε σε επαφές με αρκετές χώρες των Βαλκανίων και εκτιμάται ότι αύριο θα ανακοινωθεί για τρίτη φορά η έδρα του τελικού, ο οποίος θα διεξαχθεί χωρίς να εκδοθούν εισιτήρια, σύμφωνα με τον υπάρχων σχεδιασμό.

Ε. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο υπήρξαν νέες επαφές μεταξύ ΕΠΟ και Μπέου, μετά την “αλλαγή στάσης” του δήμαρχου Βόλου, όμως οι καταστηματάρχες της πόλης, που στο μεταξύ είχαν ενημερωθεί, διαμήνυσαν στο δήμαρχο ότι δεν επιθυμούν τη διεξαγωγή του τελικού στο Πανθρεσσαλικό, με αποτέλεσμα οι νέες του Μπέου με την ΕΠΟ να κοπούν…

Διαβάστε ακόμα:

Η απειλή Μαρινάκη, τ’ αντανακλαστικά της ΕΠΟ και ο κίνδυνος έκπτωσης των μελών Εκτελεστικής Επιτροπής!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή