Στη δικαιοσύνη ο Σύνδεσμος Διαιτητών Λάρισας κατά της ΕΠΣ Λάρισας για μη εφαρμογή του νόμου – Στον “αέρα” τα πρωταθλήματα!

Print Friendly, PDF & Email

Ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Λάρισας κατά της ΕΠΣΝ Λάρισας για μη εφαρμογή του νόμου σχετικά με διατάξεις που αφορούν τη διαιτησία.

Η ΕΠΣΝ Λάρισας έχει αποφασίσει την έναρξη των πρωταθλημάτων στις 7/10.

Ο ΣΔΠ Λάρισας μετά από αποστολή εξωδίκων και αφού δεν υπήρξε επαφή με τον πρόεδρο της ΕΠΣΝ Λάρισας, Δ. Μπουχλαριώτη, που είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, προχώρησε σε ασφαλιστικά μέτρα επικαλούμενος τον αθλητικό νόμο και συγκεριμένα ότι:

α. οι διαιτητές που ορίζονται στους αγώνες των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΝ Λάρισας πρέπει να είναι μέλη του ΣΔΠ,

β. οι διαιτητές πρέπει να αποδίδουν ποσοστό 10% από τις απολαβές τους για κάθε διαιτησία στους ΣΔΠ.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα προσέφυγε για μη εφαρμογή του νόμου στη δικαιοσύνη αλλά και στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ο ΣΔΠ Σερρών κατά της ΕΠΣ Σερρών, ενώ κάποιοι ΣΔΠ με πιο χαρακτηριστική περίπτωση τον ΣΔΠ Βοιωτίας έχουν προσφύγει στο παρελθόν κατά των ΕΠΣ για το θέμα των ποσοστών και έχουν δικαιωθεί.

Επίσης η Ένωση Διαιτητών / ΟΔΠΕ με ανακοινώσεις της έχει χαρακτηρίσει, επικαλούμενη τις διατάξεις του νόμου, “παράνομους” τους ορισμούς που κάνει η ΚΕΔ/ΕΠΟ στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και έχει απειλήσει με προσφυγή στη δικαιοσύνη.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή