Οι εγγραφές για το ΟΠΑΠ Unileague ξεκίνησαν – Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή στον μεγαλύτερο αθλητικό φοιτητικό θεσμό της χώρας

Print Friendly, PDF & Email

Μετά το τέλος της εξεταστικής, οι φοιτητές στρέφουν το βλέμμα τους και πάλι στο ΟΠΑΠ Unileague, τον σπουδαιότερο αθλητικό, φοιτητικό θεσμό της χώρας.

Ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού, συνεχίζει για 3η συνεχόμενη χρονιά να στηρίζει το Unileague ως Μέγας Χορηγός και να στέκεται έμπρακτα δίπλα στους φοιτητές που αγαπούν τον αθλητισμό.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5×5 Φοιτητών & Σπουδαστών ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν μέχρι τον Νοέμβριο. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή καλώντας στο 2109515730 / 6936030100 ή μπαίνοντας στο www.unileague.gr.

Τι είναι το ΟΠΑΠ Unileague

To ΟΠΑΠ Unileague είναι μια μεγάλη διοργάνωση με πρωταθλήματα μίνι ποδοσφαίρου ανδρών και γυναικών, μπάσκετ, beach volley, τένις και eSports.

Συνολικά, 10 πόλεις φιλοξενούν τη διοργάνωση: Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο – Πάτρα – Βόλος – Λάρισα – Ιωάννινα – Ρέθυμνο – Χανιά – Λαμία.

Από το 2002 μέχρι και σήμερα, το ΟΠΑΠ Unileague αποτελεί τον μακροβιότερο αθλητισμό θεσμό εντός της ελληνικής σπουδαστικής κοινότητας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι τωρινοί φοιτητές δεν είχαν καν γεννηθεί όταν η διοργάνωση ξεκινούσε ως μια φιλόδοξη νεανική προσπάθεια. Και πού να φανταζόταν κανείς τη συνέχεια!

Τα τελευταία 2 χρόνια, με την κομβική αρωγή του ΟΠΑΠ, η διοργάνωση έχει καταγράψει σπουδαία ορόσημα όπως είναι τα παρακάτω:

  • Η ένταξη των eSports ως νέο άθλημα, στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού αθλητισμού
  • Η ένταξη του beach volleyball ως νέο άθλημα, με ανδρική, γυναικεία και μικτή κατηγορία
  • Η ένταξη της ιστορικής, πρώτης κατηγορίας γυναικών στο μίνι-ποδοσφαιρικό ΟΠΑΠ Unileague
  • Οι δυο σερί επιτυχίες της Ελληνικής Ομάδας μίνι ποδοσφαίρου που έφτασε το 2022 και το 2023 στα προημιτελικά των Παγκοσμίων Κυπέλλων του αθλήματος σε Βουδαπέστη και Έσσεν αντίστοιχα

Η καινοτομία στο πρωτάθλημα του μίνι ποδοσφαίρου

Από εφέτος, οι παίκτες θα έχουν τη δική τους εφαρμογή που θα λειτουργεί και ως ηλεκτρονικό δελτίο με πρόσβαση, μεταξύ άλλων, σε αποτελέσματα και στατιστικά, power rankings, φωτογραφικό περιεχόμενο και βίντεο, ενώνοντας έτσι την αθλητική, φοιτητική κοινότητα πλέον και ψηφιακά. Η εφαρμογή θα είναι αρχικά διαθέσιμη για την ποδοσφαιρική διοργάνωση – σε άνδρες και γυναίκες – που είναι και η πολυπληθέστερη.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή