Στήριξη της ΕΠΣΝ Λάρισας προς τους σεισμόπληκτους σε Ελασσόνα και Δαμάσι

Print Friendly, PDF & Email

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η ΕΠΣΝ Λάρισας, η οποία προσέφερε παλέτες με εμφιαλωμένα νερά στους σεισμόπληκτους σε Ελασσόνα και Δαμάσι.

Αναλυτικά:

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ο Πρόεδρος κ. Μπουχλαριωτης Δ. και το Δ.Σ. της ΕΠΣΝ Λάρισας ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για βοήθεια στις περιοχές που επλήγησαν απο τον σεισμό και παρείχαν παλέτες με εμφιαλωμένα νερά στο Δαμάσι και την Ελασσόνα, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους τόσο εντός όσο και εκτός των αγωνιστικών χώρων. Είναι χρέος όλων μας να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας τους συντοπίτες μας που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ανάγκη. Η διοίκηση της ΕΠΣΝΛ δηλώνει ότι θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων επιφυλασσόμενη να συνδράμει με όποιον άλλο τρόπο χρειαστεί.

Στο Δαμάσι η παραλαβή έγινε από τον πρόεδρο κ. Τσιανάκα Γεώργιο ενώ από την ΕΠΣΝ Λάρισας παραβρέθηκαν ο Ταμίας της ΕΠΣΝΛ κ. Τσακίρης Παντελής, το μέλος της ΕΠΣΝΛ κ. Νταβαρούκας Βασίλης και το μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΝΛ και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Τσακνάκης Πέτρος. Στην Ελασσόνα τα πράγματα παρέλαβε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής κα. Φρόσω Καρκαβανίδου και από την ΕΠΣΝΛ παρόντες ήταν οι κκ Τσακίρης Παντελής, Τσακνάκης Πέτρος καθώς και ο κ. Θανάσης Μπίζιος.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή