Τζώρτζογλου: «Ο κ. Αυγενάκης πήγε να βάλει πέντε διεθνείς με το ζόρι στην ΕΠΟ και τους ευτέλισε»

Print Friendly, PDF & Email

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο λόγω του αθλητικού νόμου αναφέρθηκε κατά την ομιλία του στην έκτακτη ΓΣ της ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Ν. Τζώρτζογλου, λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

Πήραμε μία απόφαση για αναβολή που στήριξα και εγώ. Θα πάω σήμερα στα χωριά μου και οι πρόεδροι των σωματείων μου θα με ρωτάνε πότε θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Εγώ αυτή την κλήρωση με πόσα σωματεία θα την κάνω; Με αυτή που υποβάλλει ο φωτογράφος Υφυπουργός θα την κάνω την κλήρωση, που δεν επιτρέπει τα παιδιά να προπονηθούν; Τι θα τους απαντήσω εγώ; Εγώ δεν είναι μόνο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τον κύριο Υφυπουργό είναι παράνομα τα σωματεία και δε δικαιούνται να αγωνίζονται. Μέχρι να πάρουμε αποφάσεις η ΕΠΣ Ηρακλείου στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τι θα κάνουμε μπορείτε να μας πείτε;

Πού είναι η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ που είναι διάδικοι στη σημερινή ΓΣ; Είμαι υπέρ της ολιστικής, αλλά δε θα πρέπει να το συζητήσουμε;

Η λαίλαπα που έχει έρθει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από τον Αυγενάκη θα πρέπει να συνεχιστεί; Δε θα πρέπει να το καταλάβει ο Κυριάκος; Έχουν έρθει σε ένα χωριό να δουν την κατάσταση; Το πόσες ψήφους έχουν οι Ενώσεις είναι πρόβλημα, αλλά ο αριθμός των σωματείων είναι σημαντικότερο.

Δεν κάνω αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, αλλά πώς να μην τα πω αυτά; Πρέπει να πάρει μήνυμα ο χωριανός μου κ. Αυγενάκης.

Στις 19 του μήνα δεν ξέρουμε τι έγινε; Ο κ. Αυγενάκης πήγε να βάλει πέντε διεθνείς με το ζόρι στην ΕΠΟ και τους ευτέλισε. Αυτά δεν τα ξέρετε;”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή