Δεν διέψευσε ο Καλαντζής το ενδιαφέρον για ΕΠΟ και άρχισε τις βολιδοσκοπήσεις

Print Friendly, PDF & Email

Δεν διαψεύδει ο Γιώργος Καλαντζής το ενδιαφέρον του να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ στις επικείμενες εκλογές κόντρα στην υποψηφιότητα του Ευ. Γραμμένου.

Με δηλώσεις που έκανε στο kavalapost.gr υποστήριξε:«εγώ στην πορεία μου στο χώρο έχω αποδείξει ότι δεν είμαι αντιπαναθηναϊκός, αντιολυμπιακός, αντιΑΕΚ και αντιΠΑΟΚ. Πρώτα απ’ όλα είμαι ΑΟΚ. Όλοι μας έχουμε μια οπαδική προτίμηση και δεν την κρύβουμε! Θέλω να φανώ χρήσιμος και ενδιαφέρομαι για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Στην επισήμανση ότι η δήλωση αυτή δεν είναι ξεκάθαρη και στην ερώτηση αν θα είναι τελικά υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ αρκέστηκε να απαντήσει «ούτε ναι, ούτε όχι…».

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus, o Kαλαντζής, που δεν είχε μέχρι σήμερα εμπλοκή με τα θέματα της ΕΠΟ, έχει ήδη αρχίσει τηλεφωνικές επαφές και βολιδοσκοπήσεις ζητώντας στήριξη και παρουσιαζόμενος ως ανεξάρτητος.

Η επιλογή του επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του τελευταίου χρονικού διαστήματος, σύμφωνα με τις οποίες αναζητούνταν πρόσωπο με συγκεκριμένη κομματική ταυτότητα, έστω και “ουρανοκατέβατο”, ώστε να δοθεί στον προεκλογικό αγώνα για τη διοίκηση της ΕΠΟ, έντονος πολιτικός χαρακτήρας.

Επίσης επιβεβαιώνεται ότι αναζητούνταν πρόσωπο εκτός Ενώσεων και ίσως γι’ αυτό δεν προχώρησαν οι περιπτώσεις των Τζώρτζογλου και Καρρά.

Η υποψηφιότητα του Καλαντζή, πρώην βουλευτή και υπουργού επί Κ. Καραμανλή, εφόσον τελικά κατατεθεί (χρειάζονται οκτώ Ενώσεις) και φτάσει ως την κάλπη, θα στηριχτεί ως επί το πλείστον, αν όχι αποκλειστικά, από τις Ενώσεις και τις ΠΑΕ που στήριζαν μέχρι τέλους το προηγούμενο “καθεστώς” στην ΕΠΟ και θα στήριζαν την “υποψηφιότητα Ελευθεριάδη” τον περασμένο Οκτώβριο.

Πάντως με βάση τους συσχετισμούς δυνάμεων που έχουν δημιουργηθεί και τα αποτελέσματα στις πρόσφατες εκλογές των Ενώσεων, το προβάδισμα της υποψηφιότητας Γραμμένου δεν αμφισβητείται.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή