Βέροια: ”Θεσμικοί και μη παράγοντες έχουν ως στόχο τις αλλοιώσεις των αποτελεσμάτων”

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ Βέροια εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στη φάση του 1-0 στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, κάνοντας λόγο για αλλοιώσεις αποτελεσμάτων με οφέλη εκτός των σκοπών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Την εξαίρεση των Τσακαλίδη και Τυριακίδη από τα παιχνίδια της Βέροιας ζήτησε η ομάδα της Ημαθίας η οποία έβγαλε ανακοίνωση εις βάρος της διαιτησίας του αγώνα με τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε μια νέα εποχή όπου η εξυγίανση του ποδοσφαίρου αποτελεί πρωταρχικό στόχο της Πολιτείας, παρουσιάζονται έντονα φαινόμενα «συστημικού» ποδοσφαίρου από εμπλεκόμενους θεσμικούς και μη παράγοντες, που έχουν ως στόχο τις αλλοιώσεις των αποτελεσμάτων με οφέλη εκτός των σκοπών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, των οποίων η «παιδεία» επιβάλλει γκολ από θέση οφσάιντ τριών παικτών, δημιουργεί εσκεμμένες εντός χρόνου καθυστερήσεις και καταλογίζει σωρεία ανύπαρκτων επιθετικών φάουλ.

Σαν σύλλογος αιτούμαστε την εξαίρεση του κυρίου Τσακαλίδη (ΕΠΣ Χαλκιδικής) και του βοηθού του Τυριακίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας) από τον πίνακα διαιτησίας της FOOTBALL LEAGUE καθώς με τις αδικαιολόγητες αποφάσεις τους διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή