Γραμμένος: Να καταλάβουν ότι δεν μπορεί να έχουν συμπεριφορά αυτοκράτορα

Print Friendly, PDF & Email

Σε καταγγελία της σύμβασης με το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Ι. Τσαχειλίδη, προχώρησε η Ε.Ε. της ΕΠΟ λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς προς το πρόσωπο του Α’ Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας, Α. Αντωνίου. Την περασμένη Τετάρτη ο Αντωνίου πήγε στα γραφεία της ΚΕΔ, όμως ο Τσαχειλίδης του ζήτησε με έντονο τρόπο να φύγει λέγοντας του « ποιος είσαι εσύ, δεν έχεις καμία δουλειά εδώ». Το επεισόδιο έγινε αντιληπτό στους υπαλλήλους της Ομοσπονδίας.

To θέμα έφερε στην Ε.Ε. ο πρόεδρος Ευ. Γραμμένος λέγοντας : Στηρίζουμε την ΚΕΔ, τις επιλογές της FIFA και της UEFA και την προσπάθεια που γίνεται στη διαιτησία όμως θα πρέπει να καταλάβουν κάποια μέλη της ότι δεν μπορούν να έχουν τη συμπεριφορά αυτοκράτορα. Ο Αντωνίου δέχθηκε ανοίκεια επίθεση από τον Τσαχειλίδη άνευ λόγου και αιτίας επειδή πήγε να πει μία καλημέρα. Του είπε ποιος είσαι εσύ που μπαίνεις εδώ και τι δουλειά έχεις; Οι φωνές του Τσαχειλίδη ακούστηκαν σε όλα τα γραφεία. Ποιος είναι ο κύριος Τσαχειλίδης; Προσβάλει όλα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής. Απαράδεκτη συμπεριφορά που δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. Προτείνω την καταγγελία της σύμβασης.

Το λόγο πήρε ο Α’ Αντιπρόεδρος Αστ. Αντώνιου, που είπε: Με πήρε σήμερα ο Τσαχειλίδης τηλέφωνο και βρεθήκαμε λίγο πριν αρχίσει το Συμβούλιο. Μου είπε ότι είναι λάθος αυτό που έκανε… Δεν κοιμήθηκα τρεις ημέρες.

Ο Στ.Ψαρρόπουλος αναφερόμενος στον Τσαχειλίδη είπε: Είχε επεισόδιο και με τον αρχιδιαιτητή της ΕΠΣ μου. Τον πήρε τηλέφωνο για να του πει να μην τον βάλει κάπου και τον έκανε να βάλει τα κλάματα. Τον φωνάξαμε με τον Βακάλη στο γραφείο για να δώσει εξηγήσεις και κόντεψε να μας δείρει.

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης Χέμπερτ Χούμπελ είπε: Από τη μία πλευρά αναγνωρίζω το δικαίωμα της διοίκησης να παίρνει μέτρα σε παραπτώματα του προσωπικού αλλά από την άλλη πρέπει να διαφυλαχθεί η ακεραιότητα και η ανεξαρτησία της ΚΕΔ και αυτό πρέπει να το προσέξετε πολύ καλά. Η ΚΕΔ είναι ανεξάρτητη και πρέπει να διαφυλάξετε την ακεραιότητά της.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή