Εκλεψαν την παράσταση Σαλπιγγίδης και Χαριστέας στην επετειακή εκδήλωση της ΕΠΣΜ

Print Friendly, PDF & Email

Τη Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 και ώρα 17.00 η ΕΠΣ Μακεδονίας πραγματοποίησε επετειακή εκδήλωση στο Αθλητικό της Κέντρο στη Μίκρα, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την έναρξη της κατασκευής του και ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Θεόδωρου Πάντσιου, ενός εκ των πρωτεργατών υλοποίησης αυτού του μεγαλεπήβολου έργου που βοήθησε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη και στην ανάδειξη πολλών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της μικτής ομάδας της ΕΠΣ Μακεδονίας η οποία θα αποτελούταν από ποδοσφαιριστές που στο παρελθόν αγωνίστηκαν με τα χρώματα της Ένωσης και της ομάδας Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης.

Για την ιστορία οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παρελθόν στη μικτή νίκησαν με 5-2. Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ένα ο Μητσόπουλος ενώ από τους Βετεράνους Θεσσαλονίκης δύο γκολ πέτυχε ο Χαριστέας που και αυτός στο παρελθόν έπαιξε στη μικτή της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στη συνέχεια στην αίθουσα διαλέξεων «Αλέξανδρος Παπαδόπουλος» έγινε παρουσίαση της 30χρονης λειτουργίας του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣ Μακεδονίας, των φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που βοήθησαν στην ολοκλήρωση της κατασκευής του και ειδική αναφορά στο Θεόδωρο Πάντσιο που συνέβαλε στην αποπεράτωση του έργου.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο κ. Γεώργιος Λυσαρίδης, πρώην Πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Ιστορική αναδρομή στην κατασκευή του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ στη Μίκρα», ο κ. Σάββας Δημητριάδης, Πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας θα παρουσιάσει το θέμα: «Η χρησιμότητα του αθλητικού κέντρου τα νεότερα χρόνια» και ο κ. Κώστας Λεβέντης, μέλος του δ.σ. της ΕΠΣ Μακεδονίας θα αναφερθεί στο θέμα: «Η συμβολή των φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην ολοκλήρωση του έργου».

Στο τέλος έγινε ονοματοδοσία ενός χώρου του Αθλητικού Κέντρου στη Μίκρα στη μνήμη του Θεόδωρου Πάντσιου.

Στο χώρο της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν τρόφιμα ή είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου να δοθούν σε συλλόγους με έντονο κοινωνικό έργο τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here