Κατέθεσε έφεση ο ΠΑΟΚ, ζητεί να εκδικαστεί πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Print Friendly, PDF & Email

Όπως αναμενόταν, ο ΠΑΟΚ, κατέθεσε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού οργάνου της Super League.

Ο “δικέφαλος” ζητεί άμεση εκδίκαση, δηλαδή, να συζητηθεί μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή, ώστε αν γίνει δεκτή, να παίξει με κόσμο στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Αυτό που θα επιδιώξει, είναι να περιοριστεί η τιμωρία του στο μηδενισμό του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, που δεν έγινε ποτέ και στην επιβολή προστίμου, όπως προβλέπεται στο άρθρο 21 του ΚΑΠ και να μην τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών και κεκλεισμένων των θυρών, όπως αναφέρεται στο άρθρο 15 του Πειθαρχικού Κώδικα.

Υπενθυμίζεται ότι το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Οργανο της Σούπερ Λίγκας αποφάνθηκε ότι ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων δεν τελέστηκε από υπαιτιότητα του ΠΑΟΚ και κατόπιν αυτού τον κατακύρωσε με τέρματα 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού, τιμώρησε τον ΠΑΟΚ με αφαίρεση τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, του επέβαλε χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων ευρώ και πειθαρχική ποινή διεξαγωγής δύο αγώνων χωρίς θεατές, αρχής γενομένης από τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή