Μείον 3 βαθμοί στον ΠΑΟΚ, 2 αγώνες χωρίς κόσμο και το ματς στον ΟΣΦΠ

Print Friendly, PDF & Email

Βαρύ το τίμημα που καλείται να πληρώσει ο ΠΑΟΚ, για το ρολό χαρτί που χτύπησε τον προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρσία και οδήγησε στη μη τέλεση του μεταξύ των δύο ομάδων, αγώνα.

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Super League «ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος είχε προαγραμματισθεί να διεξαχθεί την 25.02.2018, στην Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο «ΤΟΥΜΠΑΣ», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ημέρας των αγώνων του πρωταθλήματος «Super League Ελλάδα» της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, δεν τελέστηκε από υπαιτιότητα της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ.

ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον μη τελεσθέντα αγώνα με τέρματα 0-3 υπέρ της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, και τιμωρεί με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου την εγκαλουμένη Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ .

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ τη χρηματική ποινή των τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ και πειθαρχική ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές», αρχής γενομένης από τον αγώνα της προσεχούς Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή